Vliegen naar Malawi

Goedkoop vliegen naar Malawi? Dit kleine land in het zuidoosten van Afrika, grenst aan Tanzania, Mozambique en Zambia. Malawi heeft maar liefst 32 vliegvelden, maar van al deze luchthavens in Malawi hebben er maar 6 geasfalteerde landingsbanen. In de hoofdstad van Malawi, Lilongwe, ligt een internationale luchthaven. Vanaf hier vertrekken vluchten naar vooral Afrikaanse steden. Naast vluchten naar de hoofdstad van Malawi is het ook mogelijk om een vlucht te boeken naar Blantyre de economische hoofdstad van het land. 

Goedkope vliegtickets Malawi: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lilongwe
Vliegtickets Malawi: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Blantyre

Goedkoop naar Malawi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Malawi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Malawi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Malawi? Geef je op voor de Malawi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Malawi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Malawi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Malawi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Malawi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Malawi in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Malawi als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Malawi

Hoe lang is het vliegen naar Malawi? Er gaan geen directe vluchten naar Malawi. Je moet minimaal 2 overstappen maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 17 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Malawi

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Malawi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Malawi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Malawi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Malawi zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017