Vliegen naar Malawi

De beste deals voor tickets Malawi? Check de Malawi aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Malawi : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lilongwe
bestemming Lilongwe

In ongeveer 13 uur vlieg je naar Lilongwe, de hoofdstad van Malawi. Dat ligt in het midden van het land waarmee het dus een ideaal startpunt is voor een mooie rondreis. Met ongeveer 650.000 inwoners behoort deze hoofdstad tot één van de snelst groeiende steden van Afrika. Bekijk daarom even alle vliegticket aanbiedingen.

Luchthavens in Malawi

Kaart Malawi

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Malawi

Goedkoop vliegen naar Malawi? Dit kleine land in het zuidoosten van Afrika, grenst aan Tanzania, Mozambique en Zambia. Malawi heeft maar liefst 32 vliegvelden, maar van al deze luchthavens in Malawi hebben er maar 6 geasfalteerde landingsbanen. In de hoofdstad van Malawi, Lilongwe, ligt een internationale luchthaven. Vanaf hier vertrekken vluchten naar vooral Afrikaanse steden. Naast vluchten naar de hoofdstad van Malawi is het ook mogelijk om een vlucht te boeken naar Blantyre de economische hoofdstad van het land. 

Vluchten naar Malawi
Vanaf Amsterdam vlieg je de kortste route doorgaans via Nairobi naar Malawi. Deze reisduur zal ongeveer 13 uur bedragen. Voor de voordeligste tarieven kun je ook vluchten vanaf Brussel vergelijken of kiezen voor een vlucht met een dubbele overstap. Deze prijzen kunnen soms flink verschillen van elkaar. Let wel altijd goed op de overstaptijd, want de totale reisduur naar Malawi kan ook wel oplopen tot over de 24 uur. Bij een aantal grote vliegticketspecialisten is het mogelijk om te filteren of te sorteren op totale reisduur. Erg handig als je een zo kort mogelijke vluchtduur naar Malawi zoekt.

Beste reistijd en tips voor een avontuurlijke vakantie in Malawi
Het is pas sinds 1964 onafhankelijk en staat tegenwoordig bekend als een van de armste landen ter wereld. Toch is Malawi een prachtig land om naar toe te reizen, zo zijn een paar prachtige bezienswaardigheden als het Lake Malawi National Park waar je geweldige safari's kunt beleven. Ook het prachtige gebergte en de uitgestrekte meren, met name het Malawimeer zijn zeker een bezoek waard. Het Lake Malawi Natuurpark staat overigens op de Werelderfgoedlijst en dat is in dit geval zeker niet voor niets. In Malawi zijn redelijk veel wegen geasfalteerd, zo'n 45 procent. Daarnaast ligt er een redelijk uitgebreid treinnetwerk en wordt er behoorlijk veel over water vervoerd (vooral in Lake Malawi). De beste reistijd voor Malawi is van mei t/m september. Het is er dan droog. De temperaturen verschillen behoorlijk, in de laaglanden is het een stuk warmer dan in de gebergtes. Gemiddeld is het zo'n 25 graden Celsius in Malawi.

Goedkoop naar Malawi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Malawi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Malawi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Malawi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Malawi vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Malawi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Malawi vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Malawi boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Malawi in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Malawi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Malawi 

Hoe lang is het vliegen naar Malawi? Er gaan geen directe vluchten naar Malawi. Je moet minimaal 2 overstappen maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 17 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Malawi

Aanbieder
Reserveringskosten
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Malawi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Malawi met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Malawi zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023