Vliegen naar Ndola

Ndola is de op twee na grootste stad van Zambia met ongeveer 500.000 inwoners. Ndola heeft een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden waaronder de Mukuyu slavenboom. De Mukuyu...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,897,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ndola voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ndola

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ndola

Kaart Ndola

Lees meer over Ndola

... boom is een gigantische boom waar Arabische handelaren in de 19e eeuw slavenmarkten hielden.

Ndola heeft een museum waar je kan zien hoe koper verwerkt wordt. Dit is echt een aanrader, aangezien hier het nog allemaal ambacht is en geen machinewerk. Verder kan je net buiten de stad een cottage huren, waar allerlei wild ife voorbij komt. U kunt dit natuurlijk ook gewoon als een dagtripje doen, het echte wilde leven zien is natuurlijk wel echt een aanrader als u naar Ndola komt!

De luchthaven van Ndola heet voluit Ndola en Kitwe airport. Het vliegveld ligt op circa zes kilometer van de stad. Mocht het lastig zijn om in jouw reisperiode goedkope vliegtickets Ndola te vinden dan zou je ook kunnen overwegen om naar Lusaka de hoofdstad van Zambia te vliegen en vandaar uit naar Ndola te rijden. De meest betrouwbare manier is dan wel met de bus, dit kost u dan maar ongeveer tien euro, reken er wel op dat u vier a vijf uur onderweg bent.

Goedkoop naar Ndola vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ndola? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ndola te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ndola? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ndola vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ndola kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ndola vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ndola boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ndola in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ndola Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ndola  

Hoe lang is het vliegen naar Ndola? De vliegtijd naar Ndola bedraagt 17 uur en 30 minuten. Dit is inclusief een overstap van 2 uur en 5 minuten in Frankfurt. Tevens is er een overstap van 1 uur en 5 minuten in Johannesburg.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Ndola

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ndola aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ndola zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024