Vergelijk vliegtickets Nairobi

Goedkope vlucht Amsterdam Nairobi? Er zijn flink een aantal luchtvaartmaatschappijen waarmee je kan vliegen tussen Schiphol en de hoofdstad van Kenia, waaronder natuurlijk KLM en haar partners zoals Air Kenya en Air-France, maar ook andere airlines zoals Egyptair.

> lees meer
Rondreistickets Kenia va €497
Tix

aanbevolen v.a. € 498,-

KLM

aanbevolen v.a. € 635,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 532,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nairobi voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Nairobi

Kaart Nairobi

Lees meer over Nairobi

...

De hoofdstad van Kenia is prima bereikbaar per vliegtuig vanuit Nederland! Het KLM Nairobi vluchtplan vanaf Schiphol Airport omvat bijvoorbeeld al 8 - 10 vluchten per dag, waaronder meestal tenminste twee rechtstreekse vluchten Nairobi! Lees hieronder meer over welke airlines vliegen vanaf Schiphol, Brussel Zaventem en Dusseldof International naar het internationale vliegveld van Nairobi, Kenia.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten Nairobi aan?

Naast KLM kun je voor een directe vlucht Nairobi ook terecht bij Kenya Airways, ook wel bekend als Nairobi Airways. Het makkelijkste en meest vertrouwd boek je de Kenya Airways vluchten naar Nairobi via de KLM website. KLM en Kenya Airways zijn namelijk partners daarom verkoopt KLM de Kenya tickets op de Nederlandse markt. Ideaal want zo kun je gewoon in het Nederlands geholpen worden bij vragen of problemen en ook gewoon je boeking met ideal betalen!

Er zijn overigens nog veel meer luchtvaartmaatschappijen die van Amsterdam naar Nairobi vliegen, waaronder British Airways, AIRFrance en Etihad. Maar deze bieden geen rechtstreekse vluchten Amsterdam Nairobi aan en duren dan ook veel langer.

Tip: woon je in het zuiden des lands? Dan kan je flink besparen op je KLM Nairobi flights door te kiezen voor vertrek vanaf Eindhoven. Het eerste traject naar Schiphol is dan helemaal gratis per luxe KLM touringcar - je hoeft dus geen treinkaartje naar Schiphol te kopen of je auto daar te parkeren. 

Hoe boek je een goedkoper vliegticket Nairobi Kenia?

Er zijn twee soorten opties voor het boeken van een goedkoop vliegticket Nairobi. De goedkoopste vluchten anar Nairobi zijn doorgaans met een forse overstap op Istanbul, Cairo, Doha of Parijs. Toch worden deze goedkope vluchten naar Nairobi niet perse aangeboden door budgetmaatschappijen. Denk aan de luxe vliegmaatschappij Qatar Airways, Turkish Airlines of Air France. Je hebt weliswaar een overstapm maar je vliegt wel gewoon met een gerenommeerde, betrouwbare en veilige airline. 

Maar kun je ook een goedkoop ticket naar Nairobi boeken zonder in te leveren op de kwaliteit? Dat kan! De meeste mensen die op reis willen door Kenia weten dit ruim voor vertrek, dit geeft afdoende mogelijkheid om goed de verschillende vluchtopties met elkaar te vergelijken over een langere periode. De prijzen van een ticket naar Nairobi veranderen namelijk elke dag. Wie rustig de tijd neemt heeft een veel grotere kans op een voordeliger ticket. 
Overweeg daarnaast ook bijvoorbeeld vluchten Brussel Nairobi of vanaf Düsseldorf. Voor veel Nederlanders die in het oosten of zuiden van NL wonen is dit vaak een hartstikke goed alternatief voor reizen vanaf Schiphol en verhoogd aanzienlijk de kans op een betere deal.

Het vergelijken van vliegtickets Nairobi kost natuurlijk wel wat tijd. Althans, dat zou je denken. Echter, VliegenNaar.nl heeft hier iets op bedacht! Meld je aan voor de gratis Nairobi Flight-Alert! Wij sturen je een mail op het moment dat er vluchten beschikbaar zijn onder voorwaarden die je zelf geselecteerd hebt. Zo word je op de hoogte gehouden van de scherpste aanbiedingen bij betrouwbare aanbieders voor vluchten naar Nairobi Kenia zonder dat je zelf alle moeite hoeft te doen.

Luchthaven Nairobi (Nairobi Jomo Kenyatta Airport)
Alle Nederlanders die op vakantie naar Kenia gaan hebben een visum nodig Het visum is te koop op het vliegveld van Nairobi.Nairobi heeft als hoofdstad natuurlijk een eigen vliegveld. De luchthaven van Nairobi heet Luchthaven Jomo Kenyatta International airport en ligt op ongeveer 15 kilometer rijden van de binnenstad vandaan. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Nairobi Jomo Kenyatta Airport op Vliegveldinfo.nl.

Over de stad
Nairobi is de grootste stad van Kenia met een verbluffend aantal inwoners van bijna 5,4 miljoen. Nairobi is in het afgelopen decennia uitgegroeid tot een internationale wereldstad waar bijna alle grote ondernemingen van over de hele wereld zich hebben gevestigd en Kenianen overal uit het land naartoe trekken voor werk en verbetering van de levensomstandigheden. Daarentegen zijn de contrasten in Nairobi tussen arm en rijk nog steeds erg groot.

Nairobi werd in 1899 gesticht en verleend zijn naam aan een gezegde van de Masai waarin Nairobi "Koud Water" betekent. De naam van de rivier ie nabij Nairobi stroomt. Door de uitbreiding van deze inmiddels wereldstad de omliggende natuur in, is de natuur ook dichter bij de stadsgrenzen gekomen. Aan de randen van de stad waar de huisjes overgaan in de savanne heb je het Nairobi National Park liggen. Een uiterst bijzondere plek waar je neushoorns, giraffen en andere dieren kan zien met de skyline van Nairobi op de achtergrond.


Wat te doen tijdens je reis
Nairobi is een perfect vertrekpunt voor dagtrips en een bezoek aan een van de geweldige nationale parken van het land. Op bijvoorbeeld maar acht kilometer tref je het Nairobi Nationaal Park. Voor een bijzonder vergezicht over deze metropool mag je het Kenyatta Conference Centre niet missen. Vanaf de achtentwintigste verdieping is het uitzicht over deze meg-stad prachtig.

Goedkoop naar Nairobi vliegen? 2 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Nairobi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nairobi vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Nairobi deals. Tip: voor een last minute Nairobi vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Nairobi Deals als 1e ontvangen?


Wat is de vliegtijd van Amsterdam naar Nairobi?  

Hoe lang is het vliegen naar Nairobi? De vluchtduur Nairobi is circa 8 uur. De vliegduur naar Nairobi kan overigens wel fors beïnvloed worden door de vlucht die je kiest. Heb je 1 of meer tussenstops dan zal de reistijd aanzienlijk oplopen. Check dus zeker even ons overzicht welke luchtvaartmaatschappijen rechtstreekse en directe vluchten naar Nairobi bieden. Prettige bijkomstigheid voor vliegen naar Nairobi: Er zit bijna geen tijdverschil tussen Amsterdam Nairobi. In Kenia is het maar 2 uur later dan in Amsterdam. Je hebt dan ook nauwelijks last van jetlag na je reis met het vliegtuig!

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Nairobi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Egyptair
- *
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Kenya Airways
- *
Air France
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Nairobi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nairobi zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024