Vliegen naar Nairobi

Goedkope vlucht Amsterdam Nairobi? De hoofdstad van Kenia is prima bereikbaar per vliegtuig vanuit Nederland! Het KLM Nairobi vluchtplan vanaf Schiphol Airport omvat bijvoorbeeld al 8 - 10 vluchten per dag, waaronder meestal tenminste twee rechtstreekse vluchten Nairobi!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 518,-

KLM

aanbevolen v.a. € 718,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 500,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nairobi voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Nairobi

Kaart Nairobi

Lees meer over Nairobi

...

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Nairobi?
Naast KLM kan je voor een directe vlucht Nairobi ook terecht bij Kenya Airways, ook wel bekend als Nairobi Airways. Het makkelijkste en meest vertrouwd boek je de Kenya Airways vluchten naar Nairobi via de KLM website. KLM en Kenya Airways zijn namelijk partners daarom verkoopt KLM de Kenya tickets op de Nederlandse markt. Ideaal want zo kan je gewoon in het Nederlands geholpen worden bij vragen of problemen en ook gewoon je boeking met ideal betalen! Er zijn overigens nog veel meer luchtvaartmaatschappijen die van Amsterdam naar Nairobi vliegen, waaronder British Airways, AIRFrance en Etihad. Maar deze bieden geen rechtstreekse vluchten Amsterdam Nairobi aan en duren dan ook veel langer. Bij een nonstop vlucht naar Nairobi is de vliegduur circa 8 uur, maar met een tussenstop is de minimale vluchtduur 10,5 tot wel 24 uur. Voor echte cheap tickets to Nairobi is het overigens handig om ook de aanbiedingen voor vertrek vanaf Brussel en Dusseldorf te checken. Want ook vanaf deze luchthavens tref je regelmatig ook zeer aantrekkelijk geprijsde vliegtuigtickets Nairobi. Tip: woon je in het zuiden des lands? Dan kan je flink besparen op je KLM Nairobi flights door te kiezen voor vertrek vanaf Eindhoven. Het eerste traject naar Schiphol is dan helemaal gratis per luxe KLM touringcar - je hoeft dus geen treinkaartje naar Schiphol te kopen of je auto daar te parkeren.

Over Nairobi
Nairobi is de grootste stad van Kenia met een verbluffend aantal inwoners van bijna 3,5 miljoen. Nairobi is in het afgelopen decennia uitgegroeid tot een internationale wereldstad waar bijna alle grote ondernemingen van over de hele wereld zich hebben gevestigd. Daarentegen zijn de contrasten in Nairobi tussen arm en rijk nog erg groot. Nairobi werd in 1899 gesticht en verleend zijn naam aan een gezegde van de Masai waarin Nairobi "Koud Water" betekent. De naam van de rivier ie nabij Nairobi stroomt.

Vakantie Nairobi
Nairobi is een perfect vertrekpunt voor dagtrips en een bezoek aan een van de geweldige nationale parken van het land. Op bijvoorbeeld maar acht kilometer tref je het Nairobi Nationaal Park. Voor een bijzonder vergezicht over deze metropool mag je het Kenyatta Conference Centre niet missen. Vanaf de achtentwintigste verdieping is het uitzicht over deze meg-stad prachtig.

Luchthaven Nairobi
Alle Nederlanders die op vakantie naar Kenia gaan hebben een visum nodig Het visum is te koop op het vliegveld van Nairobi.Nairobi heeft als hoofdstad natuurlijk een eigen vliegveld. De luchthaven van Nairobi heet Luchthaven Jomo Kenyatta International airport en ligt op ongeveer 15 kilometer rijden van de binnenstad vandaan. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Nairobi Jomo Kenyatta Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Nairobi vliegen? 4 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Nairobi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nairobi vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Nairobi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Nairobi vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nairobi boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nairobi in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Nairobi Deals als 1e ontvangen?


Wat is de vliegtijd van Amsterdam naar Nairobi?  

Hoe lang is het vliegen naar Nairobi? De vluchtduur Nairobi is circa 8 uur. De vliegduur naar Nairobi kan overigens wel fors beïnvloed worden door de vlucht dat je kiest. Heb je 1 of meer tussenstops dan zal deze oplopen. Check dus zeker even ons overzicht welke luchtvaartmaatschappijen rechtstreekse en directe vluchten naar Nairobi bieden. Prettig is overigens in alle gevallen dat er bijna geen tijdverschil is tussen Amsterdam en Nairobi: in Nairobi is het maar 2 uur later dan in Amsterdam. Je hebt dan ook nauwelijks last van jetlag na je reis met het vliegtuig!

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Nairobi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Egyptair
- *
Kenya Airways
- *
Air France
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Nairobi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nairobi met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nairobi zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023