Vliegen naar Harare

Goedkoop naar Harare Zimbabwe vliegen? Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Harare, maar met één of meerdere overstappen is deze stad in Zimbabwe goed bereikbaar. Het loont om de diverse vliegtickets Harare te vergelijken vanaf de verschillende luchthavens. Harare met KLM kan bijvoorbeeld op de route Amsterdam Harare een stuk duurder zijn dan vanaf Düsseldorf!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Harare voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Harare vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Harare vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Harare te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Harare? Geef je op voor de Harare Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Harare vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Harare kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Harare in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Harare boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Harare in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Harare als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Harare

Hoe lang is het vliegen naar Harare? Vanuit Nederland zijn er geen directe vluchten beschikbaar naar Harare. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo'n 14,5 uur duurt

Bijkomende kosten bij vluchten Harare

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Harare o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Harare met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Harare. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Harare zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017