Vliegen naar Harare

Goedkoop naar Harare Zimbabwe vliegen? Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Harare, maar met één of meerdere overstappen is deze stad in Zimbabwe goed bereikbaar. Het loont om de diverse vliegtickets Harare te vergelijken vanaf de verschillende luchthavens. Harare met KLM kan bijvoorbeeld op de route Amsterdam Harare een stuk duurder zijn dan vanaf Düsseldorf!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,254,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Harare voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Harare

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Harare

Kaart Harare

Lees meer over Harare

...

De overstappen naar Harare gaan meestal via Londen of Nairobi.Het vliegveld van Harare heet Harare international airport en ligt op ongeveer 20 a 25 minuten rijden van de binnenstad van Harare vandaan.

Harare is zowel de grootste stad en de hoofdstad van Zimbabwe met als agglomeratie een kleine 3 miljoen inwoners. Het is een goede uitvalsbasis om de rest van het land te ontdekken. In Harare zelf kun je diverse bezienswaardigheden ontdekken. Ga naar The Kopje, een berg waarvandaan je prachtig uitzicht hebt over de stad.

Waarom een reis Harare boeken?
Wanneer je een bezoekje aan Harare brengt, mag een stop bij de Victoria Falls niet ontbreken. Het is misschien een stukje rijden naar deze prachtige watervallen, maar een aantal overnachtingen bij de Victoria Falls is natuurlijk ook mogelijk. Een andere mogelijk voor de reis: een binnenlandse vlucht van Harare naar de Victoria Falls. Victoria Falls zijn namelijk de breedste en grootste watervallen van heel Afrika en dan ook zeer speciaal om te zien.

 

Goedkoop naar Harare vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Harare? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Harare te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Harare? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Harare vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Harare kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Harare vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Harare boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Harare in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Harare Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Harare  

Hoe lang is het vliegen naar Harare? Vanuit Nederland zijn er geen directe vluchten beschikbaar naar Harare. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo'n 14,5 uur duurt

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Harare

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Harare aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Harare zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024