Vliegen naar Indiana

De beste deals voor tickets Indiana? Check de Indiana aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Indiana : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Indianapolis
bestemming Indianapolis

Indianapolis is de hoofdstad van de staat Indiana. De stad heeft rond de 2 miljoen inwoners in haar stedelijke gebied. De stad is wereldwijd vooral bekend om de bekende autorace die elk jaar in mei wordt verreden.

Luchthavens in Indiana

Kaart Indiana

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Indiana

Goedkope tickets Indianapolis
Indianapolis heeft als grote stad natuurlijk een eigen vliegveld, en voor reizigers naar Indiana is het fijn dat dit een internationale luchthaven betreft. Echter, er bestaan helaas geen directe verbindingen met Indianapolis, dit betekent dat je tenminste één keer moet overstappen om jouw gewenste reis naar Indiana te kunnen maken. Dit heeft aanzienlijke gevolgen voor de vliegtijd Indianapolis. Een vlucht naar Indianapolis bedraagt minimaal 12,5 uur.

Vliegen naar Fort Wayne vanaf Amsterdam
Fort Wayne is de tweede stad van de Amerikaanse staat Indiana met een inwoneraantal van ongeveer 260.000. De eigen luchthaven van de "All American City" heet Fort Wayne International Airport, en is zoals de naam doet vermoeden een internationaal vliegveld. Echter men kan niet direct vliegen naar Fort Wayne vanaf Amsterdam, hierdoor duurt een vlucht naar Fort Wayne minstens 11,5 uur.

Voordelige vluchten naar South Bend
South Bend is een relatief kleine stad gelegen in het uiterste noorden van de Staat Indiana. South Bend heeft als stad ongeveer 100.000 inwoners, echter als metropool herbergt het circa drie keer zoveel bewoners. De luchthaven heet sinds 2005 South Bend International Airport, en is het derde drukste vliegveld van de staat.

Goedkoop naar Indiana vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Indiana? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Indiana te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Indiana? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Indiana vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Indiana deals. Tip: voor een last minute Indiana vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Indiana Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Indiana 

Hoe lang is het vliegen naar Indiana? De vluchtduur Indiana is tenminste 12,5 uur omdat er in ieder geval één overstap nodig is op jouw vliegreis.

Bijkomende kosten bij vluchten Indiana

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Indiana aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Indiana zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024