Vliegen naar Kristiansund

Vliegen naar Kristiansund, Noorwegen? Kristiansund airport ligt op een steenworp van het stadje in het noordwesten van Noorwegen. Maak vooral niet de vergissing om Kristiansund te...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 297,-

Tix

aanbevolen v.a. € 467,-

Scandinavian Airlines

aanbevolen v.a. € 521,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kristiansund voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kristiansund

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kristiansund

Kaart Kristiansund

Lees meer over Kristiansund

... verwarren met Kristiansand in het zuiden van Noorwegen want dan ben je echt honderden kilometers van huis.

De luchthaven Kristiansund Airport 
Op ongeveer 5 kilometer van het centrum van de stad tref je het vliegveld genaamd Kristiansund Kvernberget Airport. De luchthaven heeft een belangrijke regionale functie met ongeveer 350.000 bezoekers per jaar maar feitelijk zijn er maar twee luchtvaartmaatschappijen die naar de luchthaven van Kristiansund vliegen, SAS en het Noorse Widerøe maar KLM heeft inmiddels wel een samenwerking met beide (zie hieronder). De luchthaven heeft regelmatige verbindingen met andere, grotere, steden in Noorwegen.  Je kunt vanaf hier bijvoorbeeld vliegen naar Oslo, Stavanger, Begren en Trondheim, Sinds kort heeft KLM een samenwerking met de Noorse luchtvaartmaatschappij Widerøe en kan je KLM vluchten boeken waarbij je of met KLM kunt vliegen naar Bergen of eerst de KLM vlucht naar Trondheim neemt en daarna op hetzelfde ticket door kunt vliegen naar Kristiansund.

Over Kristiansund
Kristiansund ligt aan de kust in de provincie More og Romsdal en bestaat uit meerdere eilanden: Kirkelandet, Nordlandet, Innlandet en een gedeelte op het vasteland van Noorwegen. Een grappig weetje over het vervoer in Kristiansund is dat er sinds 1876 onafgebroken een kleinschalige veerdienst tussen de vier delen heeft gevaren. Het is naar verluidt het s'werelds oudste transportmiddel dat onafgebroken dienst heeft gehad.

Kristiansund is een bijzonder veelzijdige en diverse stad. Noorwegen staat bekend om haar overweldigende mooie natuur met uitgestrekte bossen en ontelbare meren. Kristiansund vormt hier zeker geen uitzondering op en herbergt alleen al in dit relatief kleine stadje twee grote parken die deels door water met elkaar verbonden zijn. Over cultuur valt ook niet te klagen in Kristiansund. Bezoek verscheidene bezienswaardigheden met allen hun eigen bijzondere verhaal.

Goedkoop naar Kristiansund vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kristiansund? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kristiansund te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kristiansund? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kristiansund vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kristiansund deals. Tip: voor een last minute Kristiansund vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kristiansund Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kristiansund  

Hoe lang is het vliegen naar Kristiansund? De vluchtduur Amsterdam Kristiansund is in de regel minimaal 3,5 uur inclusief stop of overstap in Bergen of Oslo. Directe vluchten naar Kristiansund zijn er helaas niet vanaf Schiphol of andere luchthavens in Nederland.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Kristiansund

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kristiansund aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kristiansund zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024