Vliegen naar Kristiansund

Kristiansund is een plaats in het noordwesten van Noorwegen en vooral niet te verwarren met Kristiansand in het zuiden van Noorwegen. Kristiansund ligt aan de kust in de provincie...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kristiansund voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kristiansund vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kristiansund vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kristiansund te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kristiansund? Geef je op voor de Kristiansund Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kristiansund vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kristiansund kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kristiansund in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kristiansund boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kristiansund in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kristiansund als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kristiansund

Hoe lang is het vliegen naar Kristiansund? De vluchtduur Amsterdam Kristiansund is in de regel minimaal 3,5 uur inclusief stop of overstap in Bergen of Oslo. Directe vluchten naar Kristiansund zijn er helaas niet vanaf Schiphol of andere luchthavens in Nederland.

Bijkomende kosten bij vluchten Kristiansund

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kristiansund o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kristiansund met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kristiansund. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kristiansund zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017