Vliegen naar Molde

De kleine stad Molde (ook wel Rozenstad genoemd) is de hoofdstad van de Noorse provincie More og Romsdal. Molde staat bekend om de vele mooie rozentuinen die te vinden zijn in...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 239,-

KLM

aanbevolen v.a. € 276,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Molde voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Molde

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Molde

Kaart Molde

Lees meer over Molde

... deze stad, vandaar ook de bijnaam de Rozenstad.

Molde staat te midden van een prachtig ongerept landschap tegen de helling op van de grote Romsdalsfjord.

De beste reistijd voor Molde Noorwegen
Tenzij je een echt winter mens bent, moet je niet naar Molde gaan voor het weer! Het is er namelijk zo goed als het hele jaar door kouder dan bij ons, vanwege de noordelijke ligging van de stad.

Is er een directe vlucht Molde vanaf Amsterdam?
Molde is wel goed bereikbaar, ze hebben namelijk een eigen luchthaven: Molde Airport Aro. Vanaf dit vliegveld ben je binnen de korste tijd in het centrum van deze mooie stad. Vanaf Amsterdam zul je wel een overstap moeten maken, waarschijnlijk in Oslo.

Reizen in Noorwegen
Om de omgeving van Molde te leren kennen kun je het beste een auto huren, zodat je alle vrijheid hebt om te gaan en staan waar jij wilt. Het dichtsbijzijnde treinstation ligt in de stad Andalsnes en is een stukje rijden vanaf Molde.

Goedkoop naar Molde vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Molde? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Molde te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Molde? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Molde vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Molde kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Molde vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Molde boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Molde in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Molde Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Molde  

Hoe lang is het vliegen naar Molde? De vluchtduur is 4 uur incl. een tussenstop van een uur.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Molde

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Norwegian Air
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Molde aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Molde met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Molde zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023