Vliegen naar Ostersund

Ostersund is een stad in het binnenland van Zweden gelegen aan het gigantisch grote meer Storsjon en telt 50.000 inwoners. Er gaat een legende rond over een monster in het meer...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ostersund voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ostersund vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ostersund vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ostersund te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ostersund? Geef je op voor de Ostersund Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ostersund vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ostersund kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ostersund in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ostersund boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ostersund in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ostersund als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ostersund

Hoe lang is het vliegen naar Ostersund? De vluchtduur is ongeveer 3,5 uur incl. een tussenstop van een uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Ostersund

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ostersund o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ostersund met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ostersund. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ostersund zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017