Vliegen naar Ostersund

Ostersund is een stad in het binnenland van Zweden gelegen aan het gigantisch grote meer Storsjon en telt 50.000 inwoners. Er gaat een legende rond over een monster in het meer...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 378,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ostersund voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ostersund

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ostersund

Kaart Ostersund

Lees meer over Ostersund

... net zoals in Loch Ness.

In Osterund is het klimaat erg seizoens gebonden zo kan het in de winter -30 graden worden, terwijl 25 graden in de zomer zeker niet ongebruikelijk is.

Het meest bekende monument in Ostersund is het nationaal romatisch stadhuis. Het is 51 meter hoog en heeft 136 kamers. Een recent gebouwd monument is Arctura, een groot warm water accumulator tank. ’S Nachts wordt de 65 meter hoge gestalte verlicht met allerlei effecten, zoals een zonsopgang.

Ostersund is een stad van allerlei kleine winkeletjes waar je lekker je gang kan gaan als je wilt shoppen. In het centrum zitten ook wat shoppingmalls waar je de grotere merken tegen komt en waar je dus ook de bekendere dingen kan halen. Ostersund is de stad met de meeste vierkante meter aan etalage ramen in Zweden, dus je kan je wel voorstellen dat er lekker veel geshopt kan worden.

Het vliegveld van Ostersund genaamd luchthaven Froeso (OSD) ligt op ongeveer 10 kilometer van het centrum van Ostersund vandaan.

Goedkoop naar Ostersund vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ostersund? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ostersund te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ostersund? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ostersund vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ostersund kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ostersund vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ostersund boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ostersund in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ostersund Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ostersund  

Hoe lang is het vliegen naar Ostersund? De vluchtduur is ongeveer 3,5 uur incl. een tussenstop van een uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Ostersund

Aanbieder
Reserveringskosten
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ostersund aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ostersund zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024