Vliegen naar Trondheim

Trondheim is een stad in Noorwegen gelegen aan het Trondheimfjord, gelegen in het midden van Noorwegen. De stad heeft ongeveer 180.000 inwoners en is daarmee de derde stad van...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 477,-

KLM

aanbevolen v.a. € 212,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Trondheim voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Trondheim

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Trondheim

Kaart Trondheim

Lees meer over Trondheim

... Noorwegen.

Trondheim heeft een aantal prachtige en indrukwekkende bezienswaardigheden waaronder de Nidaros kathedraal. Deze kathedraal is gebouwd in 1070 en is het belangrijkste Gotische gebouw van Noorwegen.

Klimaat Trondheim
Trondheim kent milde zomers en koude winters. In juli wordt het overdag zo;'n 18 graden Celsius. In de wintermaanden schommelt het kwik overdag rond het vriespunt en zakt hij 's nachts naar -6 graden. Door de noordelijke ligging heb je zomers lange dagen en in de winter lange nachten.

Luchthaven Trondheim
19 kilometer ten oosten van Trondheim ligt de internationale luchthaven Trondheim Airport (TRD). Vanaf Amsterdam vliegt KLM rechtstreeks op de stad, met andere maatschappijen maak je een overstap in Oslo of Kopenhagen. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Trondheim Airport op Vliegveldinfo.nl.


Vanaf de luchthaven kun je het beste met de trein naar het centrum van Trondheim. Op het vliegveld is een treinstation, in de hal van het vliegveld kun je een treinticket kopen.

Goedkoop naar Trondheim vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Trondheim? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Trondheim te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Trondheim? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Trondheim vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Trondheim deals. Tip: voor een last minute Trondheim vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Trondheim Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Trondheim  

Hoe lang is het vliegen naar Trondheim? De vluchtduur is 2 uur en 5 minuten met een directe vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Trondheim

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Trondheim aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Trondheim zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024