Vliegen naar Oslo

Op zoek naar een voordelige vliegtickets Oslo? Vergelijk zeker de prijzen voor de route Amsterdam - Oslo of met Eindhoven - Oslo. Vanuit Brussel en Dusseldorf zijn er minder aanbiedingen.

> lees meer
Transavia Vakantiegeld Sale: Oslo v.a. €49!
Tix

aanbevolen v.a. € 111,-

KLM

aanbevolen v.a. € 200,-

Prijsvrij

aanbevolen v.a. € 223,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Oslo voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Oslo

Kaart Oslo

Lees meer over Oslo

...

Goedkope vliegtickets Oslo boeken: met KLM naar Oslo!
Hoe kan je goedkoop naar Oslo vliegen? Er is weinig concurrentie op de vluchtroutes vanaf Nederland en omstreken daarom zijn vluchten naar Oslo relatief duur. De goedkoopste tickets naar Oslo zijn daarom doorgaans gek genoeg van KLM.

Het is prima mogelijk om tickets Oslo va €199 retour te boeken per persoon vanaf Amsterdam. Vanaf Eindhoven wil het ook nog wel eens lukken voor €99 of minder retour nu daar ook Transavia vliegt! 

De hoofdstad en grootste stad van Noorwegen is natuurlijk Oslo, en buiten dat is het ook nog de stad met de meeste bezienswaardigheden uit het land. Zo zijn er vele oude en nieuwe bijzondere gebouwen en heeft de stad maar liefst vijftig verschillende musea. Kortom voor de toerist is er genoeg te beleven.

Reizen naar Oslo
Een paar bijzondere gebouwen in Oslo zijn het Akershus en het koninklijk paleis van Oslo. De Akershus heeft velen jaren Oslo weten te beschermen tegen indringers. Door de jaren heen zijn er vele verbeteringen aan uitgevoerd. Ergens in de negentiende eeuw werd het het bestuurlijk centrum van het leger, maar dat verdween ook vlot. Op dit moment is het een museum en kan je veel van de historie van het gebouw zien.

Als u wat meer van de cultuur/ het geloof van Oslo wilt weten kunt u een van de kerken instappen. Oslo kent namelijk samen met Asker en Bærum een eigen bisdom. Het bisdom Oslo is één van de vijf oorspronkelijke bisdommen in Noorwegen die ontstonden rond het jaar 1070. 

Vliegveld Oslo
De luchthaven van Oslo, Oslo Gardermoen Airport (OSL), ligt zo'n 40 minuten buiten het centrum. De vluchtduur vanaf Amsterdam bedraagt zo'n 1,5 uur. Het vliegveld van Oslo heeft diverse mogelijkheden voor verder transport naar uw bestemming in Noorwegen. Onder deze mogelijkheden behoren uitstekende treinverbindingen, buslijnen, autoverhuurbedrijven en taxi's! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Oslo Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Oslo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Oslo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Oslo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oslo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oslo vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Oslo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Oslo vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Oslo boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Oslo in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Oslo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Oslo  

Hoe lang is het vliegen naar Oslo? De vluchtduur is circa 4 uur. Bij een vlucht met overstap kan je al snel 2 uur er bij optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Oslo

Aanbieder
Reserveringskosten
Top Transavia
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
TUI.nl
- *
Eurowings
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Brussels Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Oslo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oslo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024