Vliegen naar Oslo

De hoofdstad en grootste stad van Noorwegen is natuurlijk Oslo, en buiten dat is het ook nog de stad met de meeste bezienswaardigheden uit het land. Zo zijn er vele oude en nieuwe...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Oslo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Oslo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Oslo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Oslo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oslo? Geef je op voor de Oslo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oslo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Oslo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Oslo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Oslo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Oslo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Oslo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Oslo

Hoe lang is het vliegen naar Oslo? De vluchtduur is circa 4 uur. Bij een vlucht met overstap kan je al snel 2 uur er bij optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Oslo

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Scandinavian Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Oslo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Oslo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Oslo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oslo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017