Vliegen naar Bergen

Bergen is de tweede stad van Noorwegen en is gelegen aan de westelijke fjorden. Je kunt met de ferry naar Bergen, maar reizen naar Bergen kan natuurlijk ook met het vliegtuig. In...   

> lees meer
TUI.nl

aanbevolen v.a. € 1,895,-

Tix

aanbevolen v.a. € 206,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 203,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bergen voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Bergen

Kaart Bergen

Lees meer over Bergen

... Bergen vind je verschillende hotels en campings. De stad is een uitstekend begin voor een prachtige rondreis door Noorwegen, waar verschillende nationale parken te vinden zijn. De ongerepte natuur met kraakheldere meren, prachtige bergen en de grote kans voor het spotten van een eland zijn kenmerkend voor Noorwegen. Al is Bergen niet van dezelfde grandeur als Oslo, het blijft een heerlijke plek om te vertoeven!

De stad zelf is een van de belangrijkste culturele centra van het land. Zo heeft Bergen jaarlijks terugkerende muziekfestivals en staat de stad bekend om de indie music. 

Goedkoop vliegen naar Bergen, Amsterdam Bergen?
Rechtstreekse vluchten zijn te boeken bij de KLM. De voordeligste vluchten zijn doorgaans te vinden bij de online touroperators. Hier vind je vliegtickets Bergen incl 1 overstap met airlines als SAS & Lufthansa.

De luchthaven van Bergen ligt ongeveer 19 km ten zuiden van de stad. De goedkoopste manier om van het vliegveld, Bergen Airport Flesland, naar het centrum te reizen is per lokale bus. De duurste optie is uiteraard per taxi, maar je kan ook kiezen voor een tussenweg. De zogenaamde Flybussen zijn aanzienlijk sneller dan de lokale busverbinding en aanzienlijk goedkoper dan een taxi (ongeveer 60%). Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Bergen Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Bergen vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Bergen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Bergen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bergen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bergen vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Bergen deals. Tip: voor een last minute Bergen vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Bergen Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bergen  

Hoe lang is het vliegen naar Bergen? De vluchtduur bedraagt 1 uur en 45 minuten vanaf Schiphol.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Bergen

Aanbieder
Reserveringskosten
TUI.nl
- *
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bergen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bergen zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024