Vliegen naar Aalesund

Aalesund of Alesund in Noorwegen is de perfecte getaway naar het isolement van de onwaarschijnlijk mooie natuur en moderne statige architectuur. De stad is gebouwd en verdeeld...   

> lees meer
TUI.nl

aanbevolen v.a. € 1,173,-

KLM

aanbevolen v.a. € 204,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Aalesund voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Aalesund

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Aalesund

Kaart Aalesund

Lees meer over Aalesund

... over drie eilanden, waardoor de haven en de kust zeer belangrijke trekpleisters voor toeristen is geworden. Maar de stad Aalesund biedt meer dan alleen een prachtig uitzicht vanaf het land. Het heeft onder meer ook een prachtig onderwaterpark onder de naam: Atlantic Ocean Park.

Stad van de Art Nouveau en het avontuur
De rijkelijk versierde gebouwen zijn Aalesunds trots. Ze ademen Art Nouveau en dat is niet vreemd, want na een hevige brand in 1904 is de hele stad opnieuw opgebouwd in de destijds beoefende stroming Art Nouveau (ook wel omschreven als Jugendstil). De Loney Planet Norway roept Aalesund uit tot een van de 17 absolute must see’s tijdens een bezoek aan Noorwegen.

Startpunt van je reis naar Fjord Noorwegen Veel toeristen landen alleen maar op het vliegveld bij Aalesund omdat ze een reis door de Noorse Fjorden willen maken. Maak als je kan echter ook een dagje vrij voor Aalesund city. Het stadje is echt bijzonder mooi!

Luchthaven Aalesund, kan je direct vliegen op Aalesund?
De luchthaven van Aalesund heet formeel Alesund Vigra airport (AES) of Ålesund Lufthavn Vigra in het Noors. Het is gestationeerd op het eiland Vigra, vandaar de naam. Het vliegveld is verbonden met de stad via een tunnel die deels onder zee gaat. De busreis (ongeveer 10,-) tussen vliegveld en stad duurt iets minder dan een half uur, maar je kunt ook de taxi nemen (ongeveer 40,-). Vluchten Alesund gaan vrijwel nooit direct, je maakt veelal een tussenstop op Oslo of Kopenhagen waardoor je reistijd aanzienlijk kan worden verlengt. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Ålesund Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Aalesund vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Aalesund? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Aalesund te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Aalesund? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Aalesund vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Aalesund kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Aalesund vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Aalesund boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Aalesund in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Aalesund Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Aalesund  

Hoe lang is het vliegen naar Aalesund? De vluchtduur is 2 uur op een directe vlucht Aalesund vanaf Amsterdam.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Aalesund

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
TUI.nl
- *
KLM
 € 10,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Aalesund aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Aalesund zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024