Vliegen naar Aalesund

Aalesund of Alesund in Noorwegen is de perfecte getaway naar het isolement van de onwaarschijnlijk mooie natuur en moderne statige architectuur. De stad is gebouwd en verdeeld...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Aalesund voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Aalesund vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Aalesund vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Aalesund te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Aalesund? Geef je op voor de Aalesund Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Aalesund vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Aalesund kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Aalesund in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Aalesund boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Aalesund in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Aalesund als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Aalesund

Hoe lang is het vliegen naar Aalesund? De vluchtduur is 2 uur op een directe vlucht Aalesund vanaf Amsterdam.

Bijkomende kosten bij vluchten Aalesund

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Aalesund o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Aalesund met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Aalesund. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Aalesund zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017