Vliegen naar Kota Kinabalu

Kota Kinabalu is de grootste stad van het Maleisische deel van het eiland Borneo. Het is de uitvalsbasis voor een avontuurlijke rondreis over Borneo of beklimming van de Mount...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kota Kinabalu voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kota Kinabalu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kota Kinabalu vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kota Kinabalu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kota Kinabalu? Geef je op voor de Kota Kinabalu Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kota Kinabalu vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kota Kinabalu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kota Kinabalu in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kota Kinabalu boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kota Kinabalu in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kota Kinabalu als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kota Kinabalu

Hoe lang is het vliegen naar Kota Kinabalu? De vluchtduur is circa 16 uur incl. een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kota Kinabalu

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kota Kinabalu o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kota Kinabalu met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kota Kinabalu. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kota Kinabalu zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017