Vliegen naar Maleisie

De beste deals voor tickets Maleisie? Check de Maleisie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Maleisie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kuala Lumpur
bestemming Kuala Lumpur

Een rechtstreekse vlucht naar Kuala Lumpur duurt ongeveer 12 uur. De beroemde Petronas Towers zijn een bezoekje waard.

Vliegtickets Maleisie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Penang
bestemming Penang

Het tropische eiland Penang is een van de toeristische trekpleisters van het land. Je hebt slechts één tussenstop naar Penang.

Luchthavens in Maleisie

Kaart Maleisie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Maleisie

Maleisië is een land in Azië met een zeer gevarieerde natuur. Het land bestaat uit 2 delen die wordt gescheiden door de Zuid-Chinese zee. Malakka grenst aan Thailand en Oost Maleisië ligt op Borneo, een eiland dat Maleisië deelt met Brunei en Indonesië. De idyllische eilanden trekken redelijk veel toeristen, die onder andere aan de azuurblauwe zee recreëren. Je treft in Maleisië ook een van de oudste regenwouden ter wereld waar nog orang oetans leven.

Vluchten naar Maleisië
De grootste luchthaven van Maleisië (en een van de grootste vliegvelden ter wereld) is Kuala Lumpur International Airport bij de hoofdstad Kuala Lumpur, in het zuidwesten van Maleisië. Vanaf Amsterdam gaan er dagelijks rechtstreekse vluchten naar de stad. Vanuit Kuala Lumpur gaan verschillende airlines naar de andere luchthavens in Maleisië. Ook kun je in Kuala Lumpur overstappen voor een vlucht naar andere delen in Azië of Australië. Als je Kuala Lumpur wilt ontdekken (tip!) pak dan vanaf de luchthaven de sneltrein naar het centraal station (binnen 25 minuten ben je in het centrum).


Handige informatie over de vliegvelden in Maleisië vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Vakantie Maleisië 
Voor een duikvakantie is Maleisië een wens voor velen. De mini eilandjes bij de zuidoostkust van Borneo zijn niet voor iedereen toegankelijk. Als je in Kota Kinabalu bent is het een must om een excursie te maken naar Turtle Island en het Mount Kinabalu National Park. Als je Orang Oetans wilt zien is een excursie naar de Kinabatangan rivier of het Wildlife Reserve Sepilok een echte aanrader. 

Het klimaat van Maleisië 
Door het hele jaar is het klimaat van Maleisië redelijk stabiel. Het is er vochtig en de temperatuur ligt tussen de 27 en 34 graden Celsius. Door de vochtigheid kun je over het algemeen het hele jaar door een bui verwachten. Het hangt natuurlijk wel af waar je je in Maleisië bevind, in de bergen, aan zee of in het regenwoud. 

Visum Maleisië
Met een Nederlands paspoort is het verkrijgen van een visum voor Maleisië niet heel moeilijk. Als je aankomt in Maleisië krijg je een visumformulier dat ter plaatsen ingevuld kan worden. Het visum is 90 dagen geldig en ook nog eens gratis verlengbaar. Voor het landen in Maleisië moet je paspoort wel nog minimaal 6 maanden geldig zijn.   

Goedkoop naar Maleisie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Maleisie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Maleisie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Maleisie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Maleisie vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Maleisie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Maleisie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Maleisie boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Maleisie in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Maleisie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Maleisie 

Hoe lang is het vliegen naar Maleisie? De vluchtduur is 12 uur. Bij een vlucht met een overstap kan je al snel 3 uur er bij optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Maleisie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Qatar Airways
- *
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Maleisie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Maleisie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024