Vliegen naar Maleisië

Maleisië is een land in Azië met een zeer gevarieerde natuur. Het land bestaat uit 2 delen die wordt gescheiden door de Zuid-Chinese zee. Malakka grenst aan Thailand en Oost Maleisië ligt op Borneo, een eiland dat Maleisië deelt met Brunei en Indonesië. De idyllische eilanden trekken redelijk veel toeristen, die onder andere aan de azuurblauwe zee recreëren. Je treft in Maleisië ook een van de oudste regenwouden ter wereld waar nog orang oetans leven.

Goedkope vliegtickets Maleisië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kuala Lumpur
Vliegtickets Maleisië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Penang

Goedkoop naar Maleisië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Maleisië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Maleisië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Maleisië? Geef je op voor de Maleisië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Maleisië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Maleisië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Maleisië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Maleisië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Maleisië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Maleisië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Maleisië

Hoe lang is het vliegen naar Maleisië? De vluchtduur is 12 uur. Bij een vlucht met een overstap kan je al snel 3 uur er bij optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Maleisië

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
China Eastern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Maleisië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Maleisië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Maleisië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Maleisië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017