Vliegen naar Kuching

Kuching is een stad op het Maleisische deel van het eiland Borneo. Het Maleisische deel van Borneo heet Sarawak. Kuching is zowel de hoofdstad als de grootste stad van Sarawak...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kuching voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kuching vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kuching vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kuching te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kuching? Geef je op voor de Kuching Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kuching vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kuching kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kuching in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kuching boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kuching in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kuching als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kuching

Hoe lang is het vliegen naar Kuching? Er gaan geen directe vluchten naar Kuching. Je moet dus een overstap maken hoogstwaarschijnlijk in Singapore of Kuala Lumpur. de vlucht duur is tussen de 16 en 19 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kuching

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kuching o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kuching met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kuching. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kuching zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017