Vliegen naar Kuching

Kuching is een stad op het Maleisische deel van het eiland Borneo. Het Maleisische deel van Borneo heet Sarawak. Kuching is zowel de hoofdstad als de grootste stad van Sarawak...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,507,-

KLM

aanbevolen v.a. € 949,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kuching voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kuching

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kuching

Kaart Kuching

Lees meer over Kuching

... gelegen aan de Sarawak rivier en met een inwonertal van ongeveer 1 miljoen een immens grote stad. Volgens de officiële telling van Maleisië bestaat 90 procent van de gehele bevolking in Kuching uit van origine Chinezen. 

Rondreis Borneo, vakantie Kuching
Kuching heeft als immens grote stad natuurlijk het één en ander om te bezoeken en te bewonderen. In en om Kuching ijn dan ook vele activiteiten en bezienswaardigheden. Op een korte afstand rijden van Kuching (ongeveer een half uur) ligt het Nationale Park Bako, een prachtig stuk natuur waar je zeker minimaal een dagje aan moet besteden. Bekende gebouwen en monumenten in de stad zijn Fort Margherita, de Kuching Moskee, de Pavillion Building en Brooke memorial. Het Sarawak museum is één van de favoriete uitstapjes voor de dagen met slechter weer.

Vliegveld Kuching, directe vlucht Kuching?
Kuching heeft natuurlijk een eigen luchthaven onder de naam Kuching International airport. Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen vanaf Nederland naar Kuching. De overstap zal hoogst waarschijnlijk plaatsvinden op Singapore of Kuala Lumpur. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Kuching Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Kuching vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kuching? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kuching te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kuching? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kuching vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kuching deals. Tip: voor een last minute Kuching vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kuching Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kuching  

Hoe lang is het vliegen naar Kuching? Er gaan geen directe vluchten naar Kuching. Je moet dus een overstap maken hoogstwaarschijnlijk in Singapore of Kuala Lumpur. de vlucht duur is tussen de 16 en 19 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Kuching

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kuching aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kuching zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024