Vliegen naar Kuching

Kuching is een stad op het Maleisische deel van het eiland Borneo. Het Maleisische deel van Borneo heet Sarawak. Kuching is zowel de hoofdstad als de grootste stad van Sarawak...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 656,-

KLM

aanbevolen v.a. € 989,-

VliegWinkel.nl

aanbevolen v.a. € 865,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kuching voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Kuching

Kaart Kuching

Lees meer over Kuching

... gelegen aan de Sarawak rivier en met een inwonertal van ongeveer 1 miljoen een immens grote stad. Volgens de officiële telling van Maleisië bestaat 90 procent van de gehele bevolking in Kuching uit van origine Chinezen. 

Rondreis Borneo, vakantie Kuching
Kuching heeft als immens grote stad natuurlijk het één en ander om te bezoeken en te bewonderen. In en om Kuching ijn dan ook vele activiteiten en bezienswaardigheden. Op een korte afstand rijden van Kuching (ongeveer een half uur) ligt het Nationale Park Bako, een prachtig stuk natuur waar je zeker minimaal een dagje aan moet besteden. Bekende gebouwen en monumenten in de stad zijn Fort Margherita, de Kuching Moskee, de Pavillion Building en Brooke memorial. Het Sarawak museum is één van de favoriete uitstapjes voor de dagen met slechter weer.

Vliegveld Kuching, directe vlucht Kuching?
Kuching heeft natuurlijk een eigen luchthaven onder de naam Kuching International airport. Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen vanaf Nederland naar Kuching. De overstap zal hoogst waarschijnlijk plaatsvinden op Singapore of Kuala Lumpur.

Goedkoop naar Kuching vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kuching vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kuching te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kuching? Geef je op voor de Kuching Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kuching vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kuching kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kuching in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kuching boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kuching in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Kuching Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kuching  

Hoe lang is het vliegen naar Kuching? Er gaan geen directe vluchten naar Kuching. Je moet dus een overstap maken hoogstwaarschijnlijk in Singapore of Kuala Lumpur. de vlucht duur is tussen de 16 en 19 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 299 ,-
Santo Domingo
€ 28 ,-
Pisa
€ 450 ,-
Fortaleza

Bijkomende kosten bij vluchten Kuching

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kuching o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kuching met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kuching. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kuching zijn het laatste gecheckt op 04-06-2019