Vliegen naar Isla Margarita

Naar Isla Margarita reizen? Dit eiland dat bij Venezuela hoort ligt in de Carribean en heeft maar liefst 425.000 inwoners. Eind jaren 90 en begin 2000 gingen wekelijks nog...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Isla Margarita voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Isla Margarita vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Isla Margarita vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Isla Margarita te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Isla Margarita? Geef je op voor de Isla Margarita Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Isla Margarita vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Isla Margarita kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Isla Margarita in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Isla Margarita boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Isla Margarita in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Isla Margarita als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Isla Margarita

Hoe lang is het vliegen naar Isla Margarita? De vluchtduur is al snel meer dan 30 uur met natuurlijk meerdere tussenstap van ongeveer 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Isla Margarita

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Isla Margarita o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Isla Margarita met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Isla Margarita. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Isla Margarita zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017