Vliegen naar Isla Margarita

Vliegen naar Isla Margarita? Op dit moment zijn er helaas geen rechtsstreekse vluchten naar Isla Margarita vanaf Amsterdam.  

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Isla Margarita voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Isla Margarita

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Isla Margarita

Kaart Isla Margarita

Lees meer over Isla Margarita

...

Naar Isla Margarita reizen? Dit eiland dat bij Venezuela hoort ligt in de Carribean en heeft maar liefst 425.000 inwoners. Eind jaren 90 en begin 2000 gingen wekelijks nog meerdere charter vluchten vanaf Amsterdam naar Isla Margerita.

De honderden Nederlanders kwamen toen met name om van een all inclusive vakantie en het mooie weer te genieten in de vele resorts aan de kust. Op Isla Margarita is het klimaat namelijk het hele jaar door heerlijk. Het kwik daalt hier nooit onder de 22 graden! Op dit moment zijn er echter geen charters naar dit Caribische eiland.

Caribische Vakantie
Isla Margerita staat bekend om haar prachtige stranden met druk bezochte stranden maar ook juist prachtige stranden die nog niet ontdekt zijn door het grote publiek. Ben je opzoek naar een heerlijke strandvakantie in het Caribische gebied? Kijk dan ook eens naar ArubaBonaireCuraçao en St.Maarten

Vliegveld Isla Margerita: Santiago Marino Caribbean International Airport
De luchthaven van Isla Margarita ligt vlakbij de stad Porlamar en heet voluit Santiago Marino Caribbean International Airport of Del Caribe International Airport kort ook wel Margarita Airport. Handig om te weten als je goedkope tickets naar Isla Margerita zoekt is dat je dan de naam Porlamar in het zoekvakje bij de online reisbureaus moet invullen!!

Goedkoop naar Isla Margarita vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Isla Margarita? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Isla Margarita te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Isla Margarita? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Isla Margarita vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Isla Margarita kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Isla Margarita vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Isla Margarita boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Isla Margarita in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Isla Margarita Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Isla Margarita  

Hoe lang is het vliegen naar Isla Margarita? De vluchtduur is al snel meer dan 30 uur met natuurlijk meerdere tussenstap van ongeveer 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Isla Margarita

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Isla Margarita aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Isla Margarita met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Isla Margarita zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024