Vliegen naar Port Of Spain

De betrekkelijk kleine stad Port of Spain is de hoofdstad van Trinidad en Tobago, 2 eilanden voor de kust van Venezuela. Port of Spain is gelegen aan de westkust van het eiland...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Port Of Spain voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Port Of Spain vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Port Of Spain vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Port Of Spain te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Port Of Spain? Geef je op voor de Port Of Spain Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Port Of Spain vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Port Of Spain kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Port Of Spain in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Port Of Spain boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Port Of Spain in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Port Of Spain als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Port Of Spain

Hoe lang is het vliegen naar Port Of Spain? De vluchtduur is 12 uur en 30 minuten inclusief een overstap van 1 uur en 25 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Port Of Spain

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Port Of Spain o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Port Of Spain met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Port Of Spain. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Port Of Spain zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017