Vliegen naar Port of Spain Trinidad

Vliegen naar Trinidad? Sinds kort is er een directe KLM Port of Spain vlucht en dat is geweldig voor wie dit Trinidad of haar mooie zuster eiland het groene Tobago wil bezoeken. Wat vliegtickets Amsterdam Trinidad zijn hierdoor voordeliger geworden! 

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 818,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Port of Spain Trinidad voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Port of Spain Trinidad

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Port of Spain Trinidad

Kaart Port of Spain Trinidad

Lees meer over Port of Spain Trinidad

...

De betrekkelijk kleine stad Port of Spain is de hoofdstad van Trinidad en Tobago, 2 eilanden voor de kust van Venezuela. Port of Spain is gelegen aan de westkust van het eiland Trinidad. Hoewel het maar een klein stadje is met iets meer dan 50.000 inwoners kent het toch een aantal grote moderne gebouwen waaronder de luxe hotels. Verder heeft de stad vooral een kleinschalige, maar toch chique uitstraling.


Klimaat
Het Caribische eiland Trinidad kent een fantastisch klimaat dus ook in Port of Spain ontbreekt het hier niet aan. De stad kent hoge temperaturen en weinig regen zo goed als het hele jaar rond. Wel heeft Port of Spain een regenseizoen, deze loopt van juni tot en met december.

Luchthaven Port of Spain airport, Trinidad
De luchthaven van Trinidad is Piarco International Airport (POS). Deze luchthaven is gelegen in Piarco dat 10 kilometer ten oosten van Port of Spain ligt.

KLM Trinidad & Tobago vluchten
Vanaf Amsterdam gaan er directe vluchten naar Port of Spain Trinidad maar met korte tussenstop, meestal gaat het eerste deel van de vlucht naar Barbados.  Andere luchtvaartmaatschappijen bieden tickets Trinidad met overstap in o.a. Londen of Frankfurt aan. Gebruik de vergelijk vliegtickets Port of Spain op mijn vertrekdatum tool hierboven om alle mogelijkheden te ontdekken.

Op deze pagina kan je razendsnel de ticketprijzen Port of Spain vergelijken, we tonen namelijk niet alleen de beste deals van KLM en de andere airlines die naar Port of Spain vliegen, maar ook de speciale acties van de grote online reisbureaus. Wil je niet naar Trinidad maar naar Tobago op vakantie? Dit eiland heeft zijn eigen kleine vliegveld, je kunt dus ook meteen vliegtickets Tobago boeken.

Goedkoop naar Port of Spain Trinidad vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Port of Spain Trinidad? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Port of Spain Trinidad te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Port of Spain Trinidad? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Port of Spain Trinidad vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Port of Spain Trinidad kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Port of Spain Trinidad vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Port of Spain Trinidad boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Port of Spain Trinidad in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Port of Spain Trinidad Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Port of Spain Trinidad  

Hoe lang is het vliegen naar Port Of Spain? De vluchtduur is 12 uur en 30 minuten inclusief een overstap van 1 uur en 25 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Port of Spain Trinidad

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Port of Spain Trinidad aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Port of Spain Trinidad met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Port of Spain Trinidad zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024