Vliegen naar Barbados

Op het subtropische Caribische eiland Barbados heerst altijd een zonnige sfeer. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is hier van alles te beleven. Bezoek de interessante musea...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Barbados voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Barbados vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Barbados vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Barbados te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Barbados? Geef je op voor de Barbados Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Barbados vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Barbados kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Barbados in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Barbados boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Barbados in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Barbados als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Barbados

Hoe lang is het vliegen naar Barbados? De vluchtduur Amsterdam Barbados beslaat op een vliegreis met één overstap tenminste 13,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Barbados

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Barbados o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Barbados met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Barbados. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Barbados zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017