Vliegen naar Iguazu

Iguazu is een wereld beroemde plek dankzij de ongekende schoonheid van de natuur, vooral de watervallen die tot de grootste en mooiste van de wereld behoren. Er zijn bij de...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 866,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Iguazu voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Iguazu

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Iguazu

Kaart Iguazu

Lees meer over Iguazu

... bij de Iguazu watervallen meer dan 500 verschillende soorten vlinders en wel 275 watervallen van kleine tot gigantisch grote.

Rondreis Zuid-Amerika
Het ligt op de grens van Argentinië, Brazilië en Paraguay het is dan ook een prachtig avontuur om alle drie landen te combineren met deze beeldschone plek.

Directe vlucht Iguazu, welke luchthaven?
Er zijn helaas geen directe vluchten naar Iguazu vanaf Amsterdam. Je moet tenminste één overstap maken, dit zal doorgaans plaatsvinden in Sao Paulo of Rio de Janeiro. Vliegveld Iguazu, het heeft er zelfs twee! De airports heten respectievelijk Foz do Iguacu en Cataratas International Airport.

Goedkoop naar Iguazu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Iguazu? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Iguazu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Iguazu? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Iguazu vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Iguazu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Iguazu vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Iguazu boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Iguazu in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Iguazu Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Iguazu

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Iguazu aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Iguazu met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Iguazu zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024