Vliegen naar Campo Grande

Campo Grande, gelegen in het westen van Brazilie, is een relatief kleine stad die je met de voet kunt verkennen. Het vliegveld ligt op zo'n 7 kilometer van het centrum, met een...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 875,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Campo Grande voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Campo Grande

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Campo Grande

Kaart Campo Grande

Lees meer over Campo Grande

... taxi of bus ben je er dus. Er rijden geen shutllebussen tussen het vliegveld en de stad, je moet dus met de lokale bus of taxi.

In Campo Grande vind je genoeg hotels en eettentjes en daarnaast vind je er vele parken, musea en kerken. Hier hoef je je dus niet te vervelen!

Campo Grande heeft een tropisch klimaat en kent hierdoor warme temperaturen met een droog en een regenseizoen. Juni tot en met augustus zijn aangename maanden, de temperatuur ligt dan overdag gemiddeld rond de 25 graden celsius en er valt de minste regen van het jaar. In december en januari lopen de temperaturen op richting de 30 graden en kan er een behoorlijke tropische bui vallen.

Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Campo Grande International Airport. Je maakt waarschijnlijk een overstap in Frankfurt of Parijs en vervolgens in Sao Paulo.

Goedkoop naar Campo Grande vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Campo Grande? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Campo Grande te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Campo Grande? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Campo Grande vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Campo Grande deals. Tip: voor een last minute Campo Grande vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Campo Grande Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Campo Grande  

Hoe lang is het vliegen naar Campo Grande? De vliegtijd naar Campo Grande bedraagt 17 uur en 35 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 3 uur en 35 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Campo Grande

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Campo Grande aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Campo Grande zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024