Vliegen naar Argentinie

De beste deals voor tickets Argentinie? Check de Argentinie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Argentinie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Buenos Aires
bestemming Buenos Aires

De totale vluchtduur naar Buenos Aires is per rechtstreekse vlucht zo'n 14 uur. Dit is een van de langst mogelijke directe vluchten en wordt uitgevoerd door de KLM. Let op: niet alle vluchten van KLM zijn rechtstreeks! Tip: vluchten met een tussenstop / overstap zijn doorgaans goedkoper. Je vliegt dan bijvoorbeeld via Amerika of Madrid.

Vliegtickets Argentinie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Mendoza
bestemming Mendoza

Vliegtickets naar Mendoza? Dit is een van de meest bijzondere regio's van Argentinie, aan de voet van de Aconcagua. De regio staat bekend om de heerlijke wijnen die er vandaan komen en de prachtige natuur. Voor een vlucht naar Mendoza heb je minimaal 1 overstap, doorgaans in Buenos Aires.

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Argentinie

Het op één na grootste land van Zuid-Amerika is Argentinië. De hoofdstad, Buenos Aires, is vanuit Amsterdam per directe vlucht te bereiken. Voor alle andere steden in Argentinië heb je minimaal één tussenstop of overstap. Vanuit het uiterste zuiden van Argentinië vertrekken regelmatig cruises naar Antarctica, de Falklandeilanden en Zuid-Georgië. Deze schepen vertrekken vanuit Ushuaia, dat ook de ideale luchthaven is voor een trip door Patagonië. 

Goedkope vluchten naar de hoofdstad van Argentinië

De goedkoopste vliegtickets naar Argentinië vind je naar de hoofdstad Buenos Aires. Het is een van de langste directe vluchten die mogelijk is vanuit Nederland. Voor alle andere vliegvelden in Argentinië heb je dus minimaal één tussenstop of overstap en een langere reisduur. Kijk ook eens voor het vinden van de goedkoopste vliegtickets naar een vertrek vanaf Brussel. De luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Argentinië zijn o.a. de KLM (rechtstreeks), Amerikaanse airlines als Delta en United, Air France, Aerolineas Argentinas en Air Europa indien je zoekt vanaf Amsterdam of Brussel. Woon je dichtbij de oostelijke grens dan kunnen vluchten van Düsseldorf naar Argentinië ook erg interessant zijn. Kijk dan zeker eens naar vliegtickets van Lufthansa. Deze zijn te boeken bij de grote vliegticketspecialisten waar je aanbiedingen van vindt bij de verschillende bestemmingen, zoals Buenos Aires.

Reizen naar Argentinië? Ontdek de mooiste plekjes!
Argentinië heeft de avontuurlijke toerist zeer veel te bieden. Van megastad Buenos Aires, waar een levendige tango cultuur hangt, tot de uitgestrekte wijngaarden bij Mendoza, waar je een fantastisch uitzicht hebt op de Aconcagua (de hoogste berg van Zuid-Amerika). Hier kun je ook genieten van een bijzondere wintersportvakantie. Een enorme toeristische trekpleister op de grens van Argentinië, Brazilië en Paraguay zijn de Iguazu watervallen. Een must see! Wist je dat je kan vliegen naar de Iguazu Falls? Deze luchthaven "Foz do Iguacu" ligt op Braziliaans grondgebied. Tot slot is het beroemde natuurgebied Patagonie iets wat eigenlijk niet mag ontbreken op je reis naar Argentinie. In het Patagonië gebergte vind je diverse diersoorten, hoge bergen met witte toppen en diverse grote gletsjers. Door dit avontuurlijke sneeuwlandschap trekken is zeker de moeite waard! Je ontdekt de schoonheid van de natuur op plaatsen waar nog maar weinig tot geen mensen zijn geweest. Eigenlijk is Argentinië te groot om in één vakantie te zien (je kunt heel wat vakanties vullen en elke keer wat nieuws zien!).

Klimaat Argentinië 
Argentinië kent enorme verschillen in de ligging van het land, hierdoor kent Argentinië ook verschillende klimaatzones. Het grootste gedeelte van het land kent een droog woestijnklimaat, dit is vooral in het centrale deel. In het zuiden verschuift het klimaat weer naar een mediterrane en zeeklimaat, ze hebben dan ook te maken met heel veel sneeuw. In het zuiden vind je ook de Camp de Hielo Sur, dat is een enorme ijskap. 

Wat zijn de belangrijkste vliegvelden van Argentinië?
Als we de vraag stellen, wat is de belangrijkste luchthaven van Argentinië dan is het antwoord natuurlijk het vliegveld van Buenos Aires, specifiek de internationale airport genaamd Ministro Pistarini Airport. Bijna alle reizigers uit Nederland zullen op dit vliegveld landen. Daarnaast vinden er nog wel binnenlandse vluchten plaats vooral omdat Argentinië zo'n immens groot land is. Wil je bijvoorbeeld naar het befaamde Vuurland dan vlieg je naar de plek Ushuaia en haar vliegveld Aeropuerto internacional Malvinas Argentinas. Voor meer handige informatie over vliegvelden in Argentinië ga je naar Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Argentinie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Argentinie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Argentinie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Argentinie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Argentinie vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Argentinie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Argentinie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Argentinie boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Argentinie in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Argentinie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Argentinie 

Hoe lang is het vliegen naar Argentinie? De vluchtduur bedraagt gemiddeld 15 uur met een directe vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Argentinie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Argentinie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Argentinie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024