Vliegen naar Asuncion

Asuncion is de hoofdstad van Paraguay en is gelegen op de heuvels die grenzen aan de Paraguay rivier, direct aan de grens met Argentinie. Deze stad heeft de belangrijkste...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 881,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Asuncion voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Asuncion

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Asuncion

Kaart Asuncion

Lees meer over Asuncion

... luchthaven van Paraguay en is bovendien het economisch en cultureel hart van het land.

Er zijn veel bezienswaardigheden te zien in Asuncion met haar rijke historie. Je kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan een van de vele koloniale gebouwen of aan het beeldschone centrum en daar de pleinen bekijken en winkelen. Bezoek 's ochtends eens de nationale kathedraal. 

Je kunt overal in Asuncion heerlijk eten. Van internationale ketens tot lokale bars en goedkope restaurants in grote supermarkten. Asado, gegrild rundvlees, is het gerecht dat je in Paraguay niet over mag slaan.

Vliegen naar Asuncion?
De luchthaven van Asuncion ligt zo'n 23 km buiten het centrum van de stad. Je kunt een taxi nemen vanaf het vliegveld, maar als je een klein stukje loopt richting de bus stops. De bus is voor je budget echt een aanrader! Een taxi kost ongeveer 25 dollar, maar de bus slechts 50 cent!

Goedkoop naar Asuncion vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Asuncion? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Asuncion te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Asuncion? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Asuncion vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Asuncion kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Asuncion vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Asuncion boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Asuncion in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Asuncion Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Asuncion  

Hoe lang is het vliegen naar Asuncion? De vluchtduur naar Asuncion bedraagt minimaal 18 uur omdat er geen rechtstreekse vluchten zijn. Dit zorgt ervoor dat er altijd meerdere overstappen nodig zijn.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Asuncion

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Asuncion aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Asuncion met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Asuncion zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024