Vliegen naar Duluth Minnesota

Duluth (Minnesota) is gelegen aan de uitertse westpunt van het Bovenmeer, wat voor vele toeristen een trekpleister is. In de omgeving vind je prachtige natuurgebieden die je...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 601,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Duluth Minnesota voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Duluth Minnesota

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Duluth Minnesota

Kaart Duluth Minnesota

Lees meer over Duluth Minnesota

... als toerist kunt bezoeken. In Duluth vind je 50 restaurants en vele hotels, om de stroom aan toeristen te kunnen voorzien


Daarnaast is Duluth bekend om haar warme zomers en koude winters vol sneeuw. Juli is de warmste maand, de temperatuur loopt dan gemiddeld op naar een graad of 24 celsius. In januari moet je je winterjas zeker niet vergeten, dan ligt de temperatuur overdag rond de -7 graden celsius. In de nacht is -17 dan de normaalste zaak van de wereld!


Duluth is vanuit Nederland goed bereikbaar, maar je zult wel altijd een overstap moeten maken, vaak in een Amerikaanse stad zoals Detroit of Minneapolis. De luchthaven van Duluth ligt 9 kilometer ten noordwesten van de stad.


In Duluth zijn een aantal mogelijkheden om met het openbaar vervoer te reizen, maar in Amerika is het over het algemeen het meest gangbare om een auto te huren. Zo heb je de vrijheid om daar naar toe te gaan waar je wilt.

Goedkoop naar Duluth Minnesota vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Duluth Minnesota? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Duluth Minnesota te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Duluth Minnesota? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Duluth Minnesota vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Duluth Minnesota kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Duluth Minnesota vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Duluth Minnesota boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Duluth Minnesota in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Duluth Minnesota Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Duluth Minnesota  

Hoe lang is het vliegen naar Duluth Minnesota? De vluchtduur is 15,5 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Duluth Minnesota

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Duluth Minnesota aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Duluth Minnesota met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Duluth Minnesota zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024