Vliegen naar Fargo

Fargo ligt in Noord-Dakota, op de grens met Minnesota. Fargo is de grootste stad van deze noordelijke Amerikaanse staat. Fargo is het culturele hart van Noord-Dakota. In Fargo...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 859,-

KLM

aanbevolen v.a. € 696,-

Delta Air lines

aanbevolen v.a. € 859,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Fargo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Fargo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Fargo

Kaart Fargo

Lees meer over Fargo

... zijn dan ook vele theaters, musea en parken te vinden. Het Fargo Theater is hier een goed voorbeeld van, een Art Deco filmhuis met veel film festivals.

De beste reistijd is van mei t/m september, het is dan tussen de 20 en 27 graden celsius en het regent nauwelijks. De winters zijn ijzig koud met overdag temperaturen van -8 graden celsius en 's nachts kunnen die zelfs richting de -19 gaan.

5 kilometer ten noorden van Fargo vind je het vliegveld van deze stad. De luchthaven van Fargo en omstreken heet Hector International Airport. Vanaf en naar Fargo wordt vooral gevlogen naar en vanaf andere Amerikaanse steden, als u naar Fargo wilt reizen zult u waarschijnlijk moeten overstappen in een andere Amerikaanse stad. De luchthaven van Fargo biedt diverse mogelijkheden voor verder vervoer naar uw eigen bestemming. Onder deze opties vallen de altijd aanwezige taxi's en autoverhuurbedrijven, maar ook shuttlebussen en normale bus lijnen.

Goedkoop naar Fargo vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Fargo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Fargo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fargo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fargo vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Fargo deals. Tip: voor een last minute Fargo vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Fargo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Fargo  

Hoe lang is het vliegen naar Fargo? De vluchtduur is circa 14 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Fargo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Fargo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fargo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024