Vliegen naar Key West

De Florida Keys is een keten van eilanden die begint onder het zuidelijkste punt van het vaste land van Florida en eindigt in het westen op het eiland Key West. Het eiland ligt...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 851,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Key West voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Key West

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Key West

Kaart Key West

Lees meer over Key West

... dus tussen het vaste land en het Caribisch gebied waardoor het door veel verschillende culturen is beïnvloed.

Key West heeft prachtige stranden en het is er ongeveer het hele jaar door geweldig weer (gelijk aan de Caribische eilanden). Verder staat het eiland bekend om de prachtige zonsondergangen waarvoor veel mensen speciaal naar Key West komen. Andere bezienswaardigheden zijn het Hemmingway House waar de beroemde schrijver jarenlang gewoond heeft en de Key West Light House.

Vliegen naar Key West Vanuit Nederland gaan geen rechtstreekse vluchten naar Key West. Ook vanuit Belgie of Duitsland zal je altijd minimaal 1 overstap moeten maken onderweg naar Key West International Airport. Afhankelijk van je reisdoel, raden wij altijd aan om vliegen naar Key West te vergelijk met vliegtickets naar Miami of Fort Lauderdale. Veel mensen combineren Key West namelijk in een vakantie waarbij ze veel meer delen van Florida bezoeken. In dat geval is het slim om goed te vergelijken wat de voordeligste luchthaven is om naartoe te vliegen. Vanuit Miami rijdt je namelijk gemakkelijk via de Overseas Highway langs alle andere mooie Key eilanden naar Key West. De rit alleen al is een bezienswaardigheid en duurt circa 4 uur.

Hoe lang is de vluchttijd naar Key West? Dat is afhankelijk van via welke route je vliegt en waar je moet overstappen.

Goedkoop naar Key West vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Key West? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Key West te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Key West? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Key West vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Key West deals. Tip: voor een last minute Key West vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Key West Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Key West  

Hoe lang is het vliegen naar Key West? De vluchtduur is ongeveer 12 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Key West

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Key West aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Key West zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024