Vliegen naar Duitsland

De beste deals voor tickets Duitsland? Check de Duitsland aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Duitsland : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Berlijn
bestemming Berlijn

De hoofdstad van Duitsland en het culturele walhalla van Europa is ontzettend gemakkelijk en tevens goedkoop te bereiken per directe vlucht. Kijk ook eens als alternatief naar de hispeed trein! De gemiddelde vluchtduur naar Berlijn bedraagt nog geen eens 2 uur vanaf Schiphol, Amsterdam!

Vliegtickets Duitsland : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Munchen
bestemming Munchen

Naar Munchen voor het echte Oktoberfest of gewoon om deze prachtige zuid-Duitse stad te ontdekken? Je kunt natuurlijk naar Munchen vliegen, maar kijk ook eens naar alternatieven zoals de nachttrein of nshispeed. De gemiddelde vluchtduur is ongeveer 1 uur en 30 minuten en met de trein bedraagt het bijna 8 uur.

Luchthavens in Duitsland

Kaart Duitsland

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Duitsland

Goedkoop vliegen naar Duitsland? Het ligt heel dichtbij, heeft overweldigende mooie natuur, moderne en oude steden en er is het hele jaar door genoeg te doen. Geen wonder dan Duitsland het favoriete vakantieland van Nederlanders is! Natuurlijk ligt het voor de hand om  naar Dusseldorf of Keulen met de auto te gaan, maar er zijn ook vele voordelige vliegtickets naar Duitsland te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekendje Berlijn, Hamburg of Munchen? Duitsland is een heel erg veelzijdig land geschikt voor vele soorten vakanties. Lekker skiën in het zuiden of een kerstmarkt bezoeken in een van de prachtige steden. Wil je op een betaalbare manier een ongelofelijke vakantie boeken? Kijk dan naar vooral naar Duitsland! 

Luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Duitsland
Allereerst kan je vanaf Schiphol zo ongeveer naar elke serieuze luchthaven in Duitsland vliegen met KLM. Lufthansa is de nationale luchtvaartmaatschappij van Duitsland en tevens de grootste luchtvaartmaatschappij van het land. Tot voor kort was Lufthansa zelfs de grootste vliegmaatschappij van Europa, maar tegenwoordig is dat Ryanair. Lufthansa heeft dagelijks meerdere vluchten vanaf Schiphol Airport. Condor is een goedkope Duitse luchtvaartmaatschappij die met name chartervluchten uitvoert. Ook Air Berlin is een voordelige vliegmaatschappij met veel vertrekken vanuit Dusseldorf Airport, net over de grens in Duitsland. Wist je overigens dat je ook met KLM vanaf Duitsland, te weten Dusseldorf Airport kunt vliegen? In bepaalde gevallen zijn die vluchten zelf veel voordeliger dan een vertrek vanaf Amsterdam. Om die reden tonen wij bij de vluchten per bestemming onder Dusseldorf ook altijd de opties voor vliegen met KLM.

Goedkope vluchten Duitsland
Naar de meeste steden in Duitsland ben je nog geen 2 uurtjes in de lucht en ook in München ben je binnen zeer korte tijd, terwijl de trein er daar aanzienlijk langer over doet. Kijk ook zeker eens naar een verrassende stedentrip naar het minder bekende Leipzig of Dresden in het oosten van het land. Aanrader! Tegenwoordig kun je in het winterseizoen ook direct vliegen naar Friedrichshafen, waardoor je snel op je wintersport adres bent in het Zwarte Woud of Beieren. Handige informatie over de vliegvelden in Duitsland vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Naar Duitsland vliegen of liever per trein reizen
Een andere goede optie is om per trein naar de oosterburen af te reizen. Vanaf Amersfoort ben je in 5 uur en 45 minuten in Berlijn. Je stapt 's ochtends in de trein en je kunt 's middags nog heerlijk even een paar uurtjes shoppen in hartje centrum. Ook richting het zuiden gaan vanuit Nederland internationale treinen. Vanaf Utrecht zit je bijvoorbeeld in 8 uur in Munchen. Dit lijkt een veel langere reistijd dan wanneer je per vliegtuig reist, maar denk eraan dat je wanneer je vliegt ook veel tijd kwijt bent aan wachten en transfers. Met de trein stap je midden in het centrum uit en kan je weekendje weg meteen beginnen. 

Vliegen naar Duitsland zonder paspoort?
Je hoeft geen id-kaart of paspoort te laten zien bij de grenscontrole als je naar Duitsland wilt vliegen. Tenminste als je inwoner van een Schengen land bent. Maar een luchtvaartmaatschappij zal vaak wel een id checken. Zorg dus dat je altijd iets bij je hebt.

Goedkoop naar Duitsland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Duitsland? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Duitsland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Duitsland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Duitsland vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Duitsland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Duitsland vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Duitsland boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Duitsland in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Duitsland Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Duitsland? 

Naar Berlijn is de vliegtijd een uur en een kwartier. Frankfurt bereik je in 1,5 uur. De meeste luchthavens in Duitsland bereik je met een direct vlucht in een uurtje vliegen. Houdt bij een overstap rekening met en vluchtduur van minstens 3,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Duitsland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
NS International
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
GoedkoopsteStedentrip
- *
Easyjet
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Duitsland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Duitsland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024