Vliegen naar Keulen

Keulen is een grote Duitse stad in het Mid Westen van Duitsland dicht tegen de Nederlandse grens aan. Keulen is de 4e stad van Duitsland met als agglomeratie wel meer dan 2,5...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Keulen voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Keulen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Keulen vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Keulen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Keulen? Geef je op voor de Keulen Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Keulen vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Keulen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Keulen in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Keulen boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Keulen in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Keulen als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Keulen

Hoe lang is het vliegen naar Keulen? De vluchtduur is 45 minuten. Het is verstandiger om met de trein te gaan die 2,5 uur duurt het is veel goedkoper.

Bijkomende kosten bij vluchten Keulen

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
NS International
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Corendon.com
 € 28,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Keulen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Keulen met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Keulen. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Keulen zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017