Vliegen naar Keulen

Keulen is een grote Duitse stad in het Mid Westen van Duitsland dicht tegen de Nederlandse grens aan. Keulen is de 4e stad van Duitsland met als agglomeratie wel meer dan 2,5...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 40,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Keulen voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Keulen

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Keulen

Kaart Keulen

Lees meer over Keulen

... miljoen inwoners gelegen aan de Rijn. De stad Keulen stamt al uit de tijd voor Christus en is in de de dikke 2000 jaar jaar een mengelmoes geworden van een rijke historie en een innovatieve moderniteit. 

Keulen heeft een prachtig dom waar mensen van heel ver vandaan op afkomen. En must bij het bezoeken van Keulen is dan ook een bezoekje brengen aan de dom, hier liggen onder andere de Relikwieën van de Drie Koningen. En tip naast de dom heb je een leuk cafeetje met een prachtig uitzicht over de dom.

Keulen heeft net als andere Duitse steden met en rond de kerst een prachtige kerstmarkt die te vergelijken met die van andere mooie steden als Antwerpen. Dit is misschien wel het leukste tijdstip om Keulen te bezoeken!

Keulen ligt natuurlijk erg dichtbij Nederland, het is dan ook zeker verstandig om ook te kijken naar treintickets. Dit duurt vaak op korte reizen zoals naar Keulen nauwelijks langer voor een zacht prijsje. 


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Keulen Bonn Airport op Vliegveldinfo.nl.

Boek daarom snel uw goedkope tickets Keulen!!

Goedkoop naar Keulen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Keulen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Keulen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Keulen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Keulen vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Keulen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Keulen vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Keulen boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Keulen in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Keulen Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Keulen  

Hoe lang is het vliegen naar Keulen? De vluchtduur is 45 minuten. Het is verstandiger om met de trein te gaan die 2,5 uur duurt het is veel goedkoper.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Keulen

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
NS International
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Keulen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Keulen zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024