Vliegen naar Dortmund

De stad Dortmund staat bekend om haar geweldige kerstmarkten, waar elk jaar wel meer dan 300 kraampjes te bezichtigen zijn. De kerstmarkt is door heel Dortmund te vinden en...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 38,-

Tix

aanbevolen v.a. € 289,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 289,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dortmund voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Dortmund

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Dortmund

Kaart Dortmund

Lees meer over Dortmund

... eindigt op de Hansaplatz waar werelds grootste kerstboom staat. Behalve de kerstmarkt zijn er in Dortmund genoeg plekjes waar je heerlijk kan winkelen zoals in de Brückstrass.

Reizen naar Dortmund, pak de trein!
Wil je Dortmund bezoeken? Dan is het sneller om met de trein te gaan dan met het vliegtuig. NS Hispeed brengt je vanaf Utrecht Centraal is slecht 2 uur en 20 minuten naar Dortmund. Je stapt midden in het centrum uit, dus je kunt direct de stad gaan ontdekken!

Het vliegveld van Dortmund
Dortmund heeft ook een luchthaven, Dortmund International Airport. Vanaf hier vertrekken er verschillende vluchten naar onder andere Hurghada, Fuerteventura, Mallorca, Barcelona, Istanbul en andere vakantiebestemmingen. Dortmund ligt zo'n 80 kilometer van de Nederlandse grens. Woon je in het oosten van het land of vind je het niet erg om een stukje te rijden, dan is het een aanrader om tickets vanaf Dortmund te vergelijken met tickets die vertrekken vanuit Nederland. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Dortmund Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Dortmund vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Dortmund? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Dortmund te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dortmund? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dortmund vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Dortmund deals. Tip: voor een last minute Dortmund vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Dortmund Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Dortmund

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
NS International
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Dortmund aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dortmund zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024