Vliegen naar Dortmund

De stad Dortmund staat bekend om haar geweldige kerstmarkten, waar elk jaar wel meer dan 300 kraampjes te bezichtigen zijn. De kerstmarkt is door heel Dortmund te vinden en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dortmund voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Dortmund vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dortmund vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dortmund te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dortmund? Geef je op voor de Dortmund Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dortmund vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Dortmund kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Dortmund in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dortmund boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dortmund in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Dortmund als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Dortmund

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
NS International
- *
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIfly
 € 15,-
Corendon.com
 € 28,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dortmund o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dortmund met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dortmund. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dortmund zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017