Vliegen naar Leipzig

Leipzig is na Berlijn de grootste stad van voormalig Oost-Duitsland gelegen aan de rivier de Pleise met meer dan een half miljoen inwoners. Leipzig is historisch gezien een erg...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 76,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Leipzig voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Leipzig

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Leipzig

Kaart Leipzig

Lees meer over Leipzig

... interessante en oude stad ontstaan uit een burcht rond het begin van de 11e eeuw. 

Leipzig is de 2e wereldoorlog redelijk goed doorgekomen wat terug valt te zien aan de overweldigend mooie historische gebouwen die zich in Leipzig bevinden. Een paar van deze indrukwekkende gebouwen en monumenten zijn de Thomaskirche, Het Leipzig Opera en het Volkerschlachtdenkmal, een oorlogsmonument ten ere van de slag bij Leipzig tegen Napoleon.

De wereldberoemde componist Bach is geboren in Leipzig, er is dan ook een heel uitgebreid interessant museum over hem wat zeker het bezoeken waard is. Naast de componist Bach zijn er ook nog de componisten Felix Mendelsson-Bartholdy, Robert Schumann en toneel schrijver Friedrich von Schiller geboren in Leipzig waarvan hun oude woonhuis nu als museum wordt gebruikt.

Er zijn in Leipzig nog veel meer dingen te beleven waaronder de bekende dierentuin genaamd Leipzig Zoo met de grootste afdeling apen ter wereld.


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Leipzig Halle Airport op Vliegveldinfo.nl.

Boek daarom snel uw goedkope tickets Leipzig!!

Goedkoop naar Leipzig vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Leipzig? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Leipzig te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Leipzig? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Leipzig vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Leipzig kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Leipzig vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Leipzig boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Leipzig in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Leipzig Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Leipzig  

Hoe lang is het vliegen naar Leipzig? De vluchtduur is 3 uur incl. een tussenstop van rond de uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Leipzig

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
NS International
- *
Eurowings
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Leipzig aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Leipzig met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Leipzig zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024