Vliegen naar Leipzig

Leipzig is na Berlijn de grootste stad van voormalig Oost-Duitsland gelegen aan de rivier de Pleise met meer dan een half miljoen inwoners. Leipzig is historisch gezien een erg...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Leipzig voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Leipzig vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Leipzig vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Leipzig te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Leipzig? Geef je op voor de Leipzig Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Leipzig vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Leipzig kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Leipzig in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Leipzig boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Leipzig in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Leipzig als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Leipzig

Hoe lang is het vliegen naar Leipzig? De vluchtduur is 3 uur incl. een tussenstop van rond de uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Leipzig

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
NS International
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TUIfly
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Leipzig o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Leipzig met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Leipzig. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Leipzig zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017