Vliegen naar Nuremberg

Op zoek naar goedkope Neurenberg tickets? Doorgaans is de voordeligste manier van reizen naar Neurenberg met de trein, maar dit duurt wel aanzienlijk langer. Toch zijn er meer...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 76,-

KLM

aanbevolen v.a. € 185,-

Tix

aanbevolen v.a. € 196,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nuremberg voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Nuremberg

Kaart Nuremberg

Lees meer over Nuremberg

... voordelen die spreken voor de optie om met de trein naar Nürnberg te gaan, zo is de bagage gratis, hoef je niet twee uur van tevoren op het vliegveld te zijn en zijn er meerdere plekken in Nederland waar je op de trein kan stappen! 

Gelukkig biedt o.a. KLM vluchten naar Neurenberg aan vanaf Amsterdam Schiphol voor enkele tientjes meer. Er valt dus een afweging te maken voor de reis naar de stad in het zuidoosten van Duitsland.

Goedkope vluchten naar Neurenberg of toch voordelig met de trein?

De gemakkelijkste manier om een goedkope vlucht naar Neurenberg te boeken is door je aan te melden voor een Neurenberg Flight-Alert. Je ontvangt direct een notificatie op een moment dat de prijzen voor tickets Nürnberg dalen zoals tijdens de KLM Sale. In de afgelopen jaren heeft KLM in elke grote sale campagne zoals de KLM Real Deal Dagen aanbiedingen gehad voor vliegtickets Neurenberg voor net ietsje boven de €100. Zo betaal je een paar tientjes meer dan de voordeligste trein tickets Neurenberg maar daar staat tegenover dat het je in reisduur circa 3.5 tot 4 uur per rit scheelt. Op de route Amsterdam Neurenberg heb je gelukkig maar 1 overstap maar de reisduur is toch bijna minimaal zes en een half uur. Met de trein naar Neurenberg is dus prijstechnisch erg aanlokkelijk maar voor een korte reis van paar dagen zijn de vlucht naar Neurenberg wel zo fijn. Schrijf je in voor een Neurenberg Flight-Alert (inclusief voordelige treintickets) en blijf op de hoogte van de goedkoopste vluchten naar Neurenberg!

Wat is het nou: vliegen naar Neurenberg, Nuremberg of Nürnberg? 


Vliegen naar Nurnberg, Neurenberg of Nuremberg? Nuremberg staat wel bekend als Neurenberg of op zijn Duits als Nürnberg. Het is kortom, allemaal dezelfde plaats. Neurenberg is een bekende en oude stad die midden in de deelstaat Beieren ligt. Het telt ruim 500.000 inwoners en heeft als betrekkelijk middeleeuwse stad veel historische bouwwerken. Al zijn er helaas ook flink wat authentieke gebouwen verloren over de tijd.  Nuremberg staat op bekend om haar vele fonteinen, waaronder de bekende Schöner Brunnen op de Hauptmarkt. Tevens is Nuremberg de stad van de festivals, waarvan de Bardenfestival de bekendste is en waar elk jaar duizenden mensen op af komen. Voor muziekliefhebbers worden er jaarlijks top concerten gegeven in de Frankenhal en de Nuremberg Arena.

Qua transportmiddelen is hier genoeg aanbod. Nuremberg bevind zich aan een hoge snelheid trein netwerk en daardoor zit je met de trein op een uur afstand van München. De stad biedt ook een tramlijn, een busdienst en een metrosysteem aan, zo bent u op alle plaatsen in de stad waar u moet zien.

De keuken van Nuremberg staat bekend om de “Nürnberg bratwurst”, deze braadworst is korter en dunner dan de andere Duitse braadworst worsten. Een andere specialiteit is de “Nürnberger Lebkuchen”, een soort gember brood dat vooral wordt gegeten rond Kerstmis.

Luchthaven Neurenberg

Nuremberg heeft haar eigen luchthaven, genaamd Nuremberg Airport. Vanuit dit vliegveld kun je naar de grote Duitse en Europese steden vliegen waaronder natuurlijk Amsterdam. Er zijn ook internationale vluchten, alleen dan is de kans groot dat je eerst moet vliegen naar Frankfurt om daarna door te gaan naar plaats van bestemming. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Nürnberg Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Nuremberg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nuremberg? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nuremberg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nuremberg? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nuremberg vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Nuremberg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Nuremberg vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nuremberg boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nuremberg in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Nuremberg Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Nuremberg  

Hoe lang is het vliegen naar Nuremberg? De vluchtduur is circa 1 uur. Bij een vlucht met overstap kan je al snel 2 uur er bij optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Nuremberg

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Nuremberg aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nuremberg met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nuremberg zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024