Vliegen naar Nuremberg

Nuremberg, ook wel Neurenberg, is een stad die midden in de deelstaat Beieren ligt. De stad telt ruim 500.000 inwoners. Het is een oude stad met veel historische bouwwerken....   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 76,-

KLM

aanbevolen v.a. € 162,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nuremberg voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Nuremberg

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Nuremberg

Kaart Nuremberg

Lees meer over Nuremberg

... Nuremberg staat op bekend om haar vele fonteinen, waaronder de bekende Schöner Brunnen op de Hauptmarkt. Tevens is Nuremberg de stad van de festivals, waarvan de Bardenfestival de bekendste is en waar elk jaar duizenden mensen op af komen. Voor muziekliefhebbers worden er jaarlijks top concerten gegeven in de Frankenhal en de Nuremberg Arena.

Qua transportmiddelen is hier genoeg aanbod. Nuremberg bevind zich aan een hoge snelheid trein netwerk en daardoor zit je met de trein op een uur afstand van München. De stad biedt ook een tramlijn, een busdienst en een metrosysteem aan, zo bent u op alle plaatsen in de stad waar u moet zien.

De keuken van Nuremberg staat bekend om de “Nürnberg bratwurst”, deze braadworst is korter en dunner dan de andere Duitse braadworst worsten. Een andere specialiteit is de “Nürnberger Lebkuchen”, een soort gember brood dat vooral wordt gegeten rond Kerstmis.

Nuremberg heeft haar eigen luchthaven, genaamd Nuremberg Airport. Vanuit dit vliegveld kan je naar de grote Duitse en Europese steden. Er zijn ook internationale vluchten, alleen dan is de kans groot dat je eerst moet vliegen naar Frankfurt om daarna door te gaan naar plaats van bestemming. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Nürnberg Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Nuremberg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nuremberg? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nuremberg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nuremberg? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nuremberg vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Nuremberg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Nuremberg vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nuremberg boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nuremberg in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Nuremberg Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Nuremberg  

Hoe lang is het vliegen naar Nuremberg? De vluchtduur is circa 1 uur. Bij een vlucht met overstap kan je al snel 2 uur er bij optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 363 ,-
Zuid-Afrika
€ 469 ,-
Cancun
Europa

Bijkomende kosten bij vluchten Nuremberg

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
TUI.nl
 € 40,-
Eurowings
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Nuremberg aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nuremberg met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nuremberg zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023