Vliegen naar Hamburg

Hamburg is een metropool in het noorden van Duitsland gelegen aan de rivier de Elbe. Door de omvang van de stad behoort Hamburg niet tot een deelstaat, maar is het zelf een...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 66,-

Tix

aanbevolen v.a. € 182,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 155,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hamburg voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Hamburg

Kaart Hamburg

Lees meer over Hamburg

... deelstaat. Hamburg is na Berlijn dan ook de op één na grootste stad van Duitsland 1.750.000 inwoners. Hamburg is met afstand de grootste en belangrijkste zee havenstad van Duitsland.

Niet alleen naar Hamburg vliegen maar ook de tip om goedkope vliegtickets voor 'ver weg' bestemmingen vanaf te boeken.
Hamburg heeft als metropool met 4 miljoen inwoners natuurlijk een eigen vliegveld onder de naam Hamburg Fuhlsbuttel airport. Het vliegveld van Hamburg is een internationale luchthaven die voor mensen die woonachtig zijn in het noord oosten van Nederland ook kan dienen als alternatief voor Schiphol. Er is een directe verbinding tussen Schiphol Amsterdam en de luchthaven van Hamburg. Tip: nog goedkoper naar Hamburg? Nog voordeliger is vaak reizen per bus of trein! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Hamburg Airport op Vliegveldinfo.nl.

Vakantie in Hamburg
De stad heeft heel veel te bieden op het culturele vlak met prachtige architectuur en indrukwekkende musea maar buiten al het culturele geweld wat er in Hamburg plaats vindt staat Hamburg voornamelijk bekend als shopping paradijs. Tijdens de 2e wereldoorlog zijn vele van de monumentale gebouwen beschadigd of weggevaagd door bombardementen. Na de oorlog zijn gelukkig vele van deze architectonische hoogstandjes in Hamburg hersteld waardoor je er nu toch van kan genieten.

Excursie tip: het Beatles Museum
Je zou het bijna vergeten, maar voordat The Beatles wereldberoemd werden, hebben ze jarenlang opgetreden in obscure kroegen en clubs in het red-light-district van Hamburg, de Reeperbahn. Volgens muziekkenners hebben de vier jongens uit Liverpool hier de basis gelegd voor hun succes door eindeloos samen te spelen, aan hun muziek te schaven en podiumervaring op te doen. Heilige grond dus voor Beatles-fans. Hamburg heeft dan ook een geweldig leuk Beatles museum dat fans niet mogen missen.

Goedkoop naar Hamburg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hamburg? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hamburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hamburg? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hamburg vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Hamburg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Hamburg vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hamburg boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hamburg in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Hamburg Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Hamburg  

Hoe lang is het vliegen naar Hamburg? De vluchtduur vanaf Schiphol bedraagt ongeveer één uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Hamburg

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
TUI.nl
- *
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Eurowings
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Hamburg aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hamburg met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hamburg zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024