Vliegen naar Chernivtsi

Chernivtsi is een stad in het zuidwesten van Oekraïne. Het heeft een klein vliegveld. In Chernivtsi zijn diverse bezienswaardigheden, zoals de prachtige oude gebouwen en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chernivtsi voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Chernivtsi

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Chernivtsi

Kaart Chernivtsi

Lees meer over Chernivtsi

... interessante musea. Net over de grens met Moldavië vind je de kerken van Moldavië, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

In de zomer (mei t/m september) is de gemiddelde temperatuur overdag tussen de 21 - 27 graden celsius. In de winter duikt het kwik net onder het vriespunt.

Chernivtsi International Airport is een kleine luchthaven. Er wordt eigenlijk alleen gevlogen naar Timisoara (Roemenië) en Kiev. Vanaf Amsterdam zul je daarom vaak 2 overstappen maken, bijvoorbeeld in Venetië en Timisoara. Je kunt er voor kiezen om naar Kiev te vliegen en daar een auto te huren om naar Chernivtsi te rijden, maar ook dat is nog een stuk rijden. Bovendien is er geen snelweg die naar Chernivtsi leidt.

Wel gaat er een comfortabele trein van Kiev naar Chernivtsi. Deze is bovendien goedkoop. Chernivtsi zelf ontdekken? De stad is klein, waardoor je het gemakkelijk te voet kunt verkennen. Het treinstation ligt midden in de stad.

Goedkoop naar Chernivtsi vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Chernivtsi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Chernivtsi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chernivtsi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chernivtsi vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Chernivtsi deals. Tip: voor een last minute Chernivtsi vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Chernivtsi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Chernivtsi  

Hoe lang is het vliegen naar Chernivtsi? De vliegtijd naar Chernivtsi bedraagt 7 uur en 45 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 3 uur en 45 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Chernivtsi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Ukraine International Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Chernivtsi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chernivtsi zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024