Vliegen naar Chernivtsi

Chernivtsi is een stad in het zuidwesten van Oekraïne. Het heeft een klein vliegveld. In Chernivtsi zijn diverse bezienswaardigheden, zoals de prachtige oude gebouwen en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chernivtsi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Chernivtsi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Chernivtsi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Chernivtsi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chernivtsi? Geef je op voor de Chernivtsi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chernivtsi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Chernivtsi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Chernivtsi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Chernivtsi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Chernivtsi in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Chernivtsi als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Chernivtsi

Hoe lang is het vliegen naar Chernivtsi? De vliegtijd naar Chernivtsi bedraagt 7 uur en 45 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 3 uur en 45 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Chernivtsi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Chernivtsi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Chernivtsi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Chernivtsi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chernivtsi zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017