Vliegen naar Charleston

Charleston is een kuststad gelegen aan de oostkust van Amerika, in de staat South Carolina. Er wonen ongeveer 120.000 mensen in de stad. Charleston is een gelovige stad, je...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 500,-

KLM

aanbevolen v.a. € 594,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Charleston voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Charleston

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Charleston

Kaart Charleston

Lees meer over Charleston

... vindt hier dan ook veel kerken. Door de welvaart in de 19e eeuw vind je hier ook veel grote paleizen, gebouwd door rijke families. Daarnaast zijn er in Charleston vele musea en parken.

Charleston kent warme zomers en milde winters. In juli wordt het gemiddeld 32 graden celsius overdag. In de nacht koelt het af naar een graad of 23. In januari is het altijd nog 15 graden overdag, alhoewel het in de nacht met 3 graden redelijk koel is. In de zomer valt de meeste regen. Hierdoor is het voor- en najaar een zeer geschikte tijd om naar Charleston te reizen: aangename temperaturen en niet al te veel regen.

Directe vlucht Charleston vanaf Amsterdam beschikbaar?
Vanaf het vliegveld van Charleston vliegen dagelijks 125 vluchten of meer. Al deze vluchten blijven binnen Amerika, alhoewel het officieel een internationale luchthaven is. Vanaf Amsterdam maak je (bijna) altijd een overstap op een Amerikaanse luchthaven, zoals Houston, Atlanta of Philadelphia.

Goedkoop naar Charleston vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Charleston? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Charleston te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Charleston? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Charleston vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Charleston deals. Tip: voor een last minute Charleston vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Charleston Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Charleston  

Hoe lang is het vliegen naar Charleston? De vluchtduur Amsterdam Charleston is 12,5 uur op een vlucht met één overstap.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Charleston

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Charleston aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Charleston zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024