Vliegen naar Boise

Boise is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Idaho, in het noordwesten van Amerika. Naast dat het in een prachtige omgeving ligt met droge vlaktes maar ook grote meren (waar je...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 968,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Boise voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Boise

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Boise

Kaart Boise

Lees meer over Boise

... bijvoorbeeld een heerlijk kanotochtje kunt maken), vind je in Boise ook veel cultuur: van bijzondere musea tot vele theaters en een jaarlijks terugkerend internationaal filmfestival.

Boise kent hete zomers en koude winters. In juli en augustus is 32 graden celsius overdag niet vreemd. In de nacht koelt het wel aangenaam af, naar gemiddeld een graad of 15. Van december tot en met maart is er kans op (flinke) nachtvorst. Overdag wordt het dan gemiddeld 3 graden celsius. Vooral in december en januari kan er sneeuw liggen.

Luchthaven Boise
De luchthaven van Boise is recentelijk geheel gerenoveerd om het steeds groeiend aantal passagiers aan te kunnen. Er vliegen dan ook steeds meer verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Boise. Boise Airport ligt op 5 kilometer ten zuiden van het centrum van de stad. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten, maar maak je meestal een overstap in Minneapolis, Seattle of Portland.

Goedkoop naar Boise vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Boise? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Boise te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Boise? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Boise vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Boise kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Boise vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Boise boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Boise in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Boise Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Boise  

Hoe lang is het vliegen naar Boise? De vliegtijd naar Boise bedraagt 13 uur en 20 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Boise

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Boise aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Boise met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Boise zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024