Vliegen naar Boise

Boise is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Idaho, in het noordwesten van Amerika. Naast dat het in een prachtige omgeving ligt met droge vlaktes maar ook grote meren (waar je...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 938,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Boise voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Boise

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Boise

Kaart Boise

Lees meer over Boise

... bijvoorbeeld een heerlijk kanotochtje kunt maken), vind je in Boise ook veel cultuur: van bijzondere musea tot vele theaters en een jaarlijks terugkerend internationaal filmfestival.

Boise kent hete zomers en koude winters. In juli en augustus is 32 graden celsius overdag niet vreemd. In de nacht koelt het wel aangenaam af, naar gemiddeld een graad of 15. Van december tot en met maart is er kans op (flinke) nachtvorst. Overdag wordt het dan gemiddeld 3 graden celsius. Vooral in december en januari kan er sneeuw liggen.

Luchthaven Boise
De luchthaven van Boise is recentelijk geheel gerenoveerd om het steeds groeiend aantal passagiers aan te kunnen. Er vliegen dan ook steeds meer verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Boise. Boise Airport ligt op 5 kilometer ten zuiden van het centrum van de stad. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten, maar maak je meestal een overstap in Minneapolis, Seattle of Portland.

Goedkoop naar Boise vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Boise? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Boise te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Boise? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Boise vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Boise deals. Tip: voor een last minute Boise vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Boise Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Boise  

Hoe lang is het vliegen naar Boise? De vliegtijd naar Boise bedraagt 13 uur en 20 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Boise

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Boise aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Boise zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024