Vliegen naar Spokane

Spokane is een stad in de Amerikaanse staat Washington met 210.000 inwoners. Het is gelegen in het noordwesten van de Verenigde Staten, op zo'n 200 kilometer van de Canadese...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Spokane voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Spokane vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Spokane vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Spokane te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Spokane? Geef je op voor de Spokane Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Spokane vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Spokane kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Spokane in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Spokane boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Spokane in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Spokane als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Spokane

Hoe lang is het vliegen naar Spokane? De vliegtijd naar Spokane bedraagt 13 uur. Dit is inclusief een tussenstop van 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Spokane

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Spokane o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Spokane met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Spokane. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Spokane zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017