Vliegen naar Spokane

Spokane is een stad in de Amerikaanse staat Washington met 210.000 inwoners. Het is gelegen in het noordwesten van de Verenigde Staten, op zo'n 200 kilometer van de Canadese...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,142,-

KLM

aanbevolen v.a. € 943,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Spokane voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Spokane

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Spokane

Kaart Spokane

Lees meer over Spokane

... grens. Door de vele meren en rivieren is Spokane ideaal voor watersporten waaronder rafting en vissen. Voor de actieve toerist is het een fijne bestemming door de talloze mogelijkheden om te recreëren. In de omgeving zijn vele nationale parken en reservaten.

Goedkope rondreis westkust Amerika maken?
Indien je van plan bent een rondreis te maken, dan kan een begin in Seattle aanzienlijk goedkoper zijn. Let wel: dit is zo'n 400 kilometer rijden van Spokane vandaan. Vliegtickets naar Seattle zijn doorgaans aanzienlijk goedkoper dan vliegtickets naar Spokane. Daarnaast gaan er rechtstreekse vluchten naar Seattle.

Directe vlucht Spokane vanaf Amsterdam beschikbaar? Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Spokane. Doorgaans heb je 1 à 2 overstappen in de Verenigde Staten of op Reykjavik. Het vliegveld van Spokane genaamd Spokane International Airport (GEG) ligt op twintig minuten afstand van de binnenstad van Spokane vandaan. De stad heeft een goed openbaar vervoersnetwerk met bussen.

Goedkoop naar Spokane vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Spokane? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Spokane te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Spokane? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Spokane vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Spokane deals. Tip: voor een last minute Spokane vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Spokane Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Spokane  

Hoe lang is het vliegen naar Spokane? De vliegtijd naar Spokane bedraagt 13 uur. Dit is inclusief een tussenstop van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Spokane

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Spokane aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Spokane zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024