Vliegen naar Idaho-Falls

Idaho Falls is een kleine stad in de Noord Westelijke Amerikaanse staat Idaho met als metropool ongeveer 130.000 inwoners. De stad wordt vaak omschreven als één van...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 753,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Idaho-Falls voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Idaho-Falls

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Idaho-Falls

Kaart Idaho-Falls

Lees meer over Idaho-Falls

... de beste plekken in Amerika om te wonen door het prachtige natuurschoon, de economische stabiliteit en door de hoge kaliteit van leven in algemene zin.

Het meest opmerkelijke gebouw van heel Idaho Falls is het Idaho Falls Idaho Temple. De kerk van de Mormoonse kerk, een vertakking van het Christendom. Mensen komen van over de hele wereld naar de stad vanwege het beroemde nabij gelegen Yellowstone National Park en Jackson´s Hole.

Er vloeit tevens een wereldberoemde rivier door Idaho Falls heen genaamd Snake River geroemd om haar mogelijkheden tot visserij. Al dit natuurlijke schoon leverde Idaho Falls een plek in de top 100 van National Geographic´s meest avontuurlijke steden.

Het vliegveld van Idaho Falls genaamd Idaho Falls Regional airport ligt op ongeveer 2 kilometer van de binnenstad vandaan. De luchthaven van Idaho Falls biedt de gebruikelijke transport mogelijkheden voor verder vervoer aan zoals taxi´s en autoverhuur bedrijven voor als je zelf wilt rijden.

Goedkoop naar Idaho-Falls vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Idaho-Falls? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Idaho-Falls te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Idaho-Falls? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Idaho-Falls vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Idaho-Falls kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Idaho-Falls vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Idaho-Falls boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Idaho-Falls in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Idaho-Falls Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Idaho-Falls  

Hoe lang is het vliegen naar Idaho-Falls? De vluchtduur is 15,5 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Idaho-Falls

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Idaho-Falls aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Idaho-Falls met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Idaho-Falls zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023