Vliegen naar Bishkek

Bishkek / Bisjkek of ook wel Pishpek is de hoofdstad en grootste stad van Kirgizië. Het ligt helemaal in het noorden van Kirgizië, vlakbij de grens met Kazachstan....   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 511,-

Turkish Airlines

aanbevolen v.a. € 511,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bishkek voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bishkek

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bishkek

Kaart Bishkek

Lees meer over Bishkek

... Bishkek is een jonge stad en kent daarom vrij weinig echt historische gebouwen, maar dat betekent niet dat er niks te zien valt. De stad kent vele enorme parken en grote pleinen. Het meest centrale plein is het Ala-Too plein, vernoemd naar het gebergte. De stad reflecteert de Russische invloed. Je treft bijvoorbeeld veel indrukwekkende moderne (Sovjet-) gebouwen, zoals het Kirgizisch Witte Huis dat nu dienst doet als presidentieel paleis. Een bezienswaardigheid zijn de standbeelden van Lenin, Froenze en de nationale held Manas.

Kirgizie is een bergachtig gebied. De zijderoute doorkruist de bergen van Kirgizie op weg naar China. Bezoek zeker ook het natuurreservaat Al-Archa. In deze prachtige vallei kun je goed wandelen. Productie en export van katoen en tabak en de uitvoer van goud zijn de belangrijkste bron van inkomsten van het land. Goud wordt gewonnen in de Kumtor goudmijn.

Hoe heet het vliegveld van Bishkek?
Manas International airport is de internationale luchthaven van Bishkek. Het vliegveld heeft de airportcode FRU. Het is geen veel gekozen bestemming, vandaar dat er maar weinig aanbod is van vliegtickets. Reis je naar Bishkek dan maak je vrijwel altijd een overstap in Rusland, veelal in Moskou.

Goedkoop naar Bishkek vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bishkek? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bishkek te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bishkek? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bishkek vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Bishkek kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Bishkek vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bishkek boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bishkek in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Bishkek Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bishkek  

Hoe lang is het vliegen naar Bishkek? De vluchtduur Amsterdam Bishkek bedraagt meestal rond de 9 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Bishkek

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Aeroflot
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bishkek aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bishkek zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024