Vliegen naar Bishkek

Bishkek / Bisjkek of ook wel Pishpek is de hoofdstad en grootste stad van Kirgizië. Het ligt helemaal in het noorden van Kirgizië, vlakbij de grens met Kazachstan....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bishkek voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bishkek vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bishkek vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bishkek te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bishkek? Geef je op voor de Bishkek Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bishkek vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bishkek kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bishkek in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bishkek boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bishkek in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bishkek als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bishkek

Hoe lang is het vliegen naar Bishkek? De vluchtduur Amsterdam Bishkek bedraagt meestal rond de 9 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Bishkek

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bishkek o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bishkek met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bishkek. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bishkek zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017