Vliegen naar Kabul

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Kabul? Of liever een goedkope vlucht van Dusseldorf naar Kabul? De vliegtarieven voor een vertrek vanaf Schiphol of Dusseldorf Airport liggen vrijwel gelijk. Maar waar wel verschil in zit is de maximale totale vliegtijd! Deze is voor een vlucht Dusseldorf Kabul iets gunstiger dan vanaf Amsterdam met "slechts" 9 uur 5 minuten voor de Turkish Airlines Kabul vlucht. 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,230,-

Turkish Airlines

aanbevolen v.a. € 1,230,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kabul voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Kabul

Kaart Kabul

Lees meer over Kabul

.... Het vliegveld van Kabul ligt op een kleine afstand op ongeveer 16 kilometer van het centrum van de stad vandaan en is daardoor erg goed bereikbaar.

Goedkope vluchten Kabul
Vaak zijn de gunstige deals voor goedkope vliegtickets naar Kabul met de luchtvaartmaatschappijen Emirates of Turkish Airlines voor de route Dusseldorf Kabul. Van beiden kan je hier op deze site erg simpel, snel en gemakkelijk aanbiedingen volgen en vergelijken. Want acties van deze tickets naar Kabul zijn opgenomen bij de aanbiedingen van online reisbureaus als Tix, Cheaptickets of Schiphol Tickets.

Directe vluchten Kabul
Er zijn helaas geen directe vluchten Amsterdam Kabul beschikbaar, dit heeft een groot gevolg voor de vliegtijd. KLM heeft actueel zelf helemaal geen vluchten naar deze bestemming. Ook Transavia en Tuifly vliegen niet naar Kabul.

Reizen naar Kabul: beste reistijd en reisadvies
Kaboel kent een typisch landklimaat met hele hete zomers en koude winters waarvan je eigenlijk niet zou verwachten dat die in Afghanistan zouden voorkomen. Is het veilig om te reizen naar Afghanistan? Bekijk altijd het actuele reisadvies voor Afghanistan voor het boeken van tickets naar Kabul.


Over Kabul
Deze stad ook wel Kaboel genoemd is de hoofdstad en grootste stad van het Arabische land Afghanistan. De stad heeft een dikke twee en een half miljoen inwoners. Kabul ligt in het oosten van het land niet ver verwijderd van de Pakistaanse grens. Kabul is als hoofdstad van Afghanistan een erg strenge islamitische stad, dit valt in de samenleving op vele manieren terug te zien in bijvoorbeeld het zesmaal per dag te bidden.

Goedkoop naar Kabul vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kabul? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kabul te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kabul? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kabul vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kabul kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kabul vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kabul boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kabul in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kabul Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Kabul?  

Hoe lang is de vliegtijd Amsterdam - Kabul of Dusseldorf - Kabul? De vluchtduur Kabul vanaf Amsterdam Schiphol Airport is minimaal 10,5 uur inclusief tenminste 1 stop of overstap. Vliegen vanaf Dusseldorf International Airport is iets gunstiger. De kortste vlucht van Dusseldorf naar Kabul met Turkish Airlines heeft een vluchtduur van goed 9 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Kabul

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kabul aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kabul zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024