Vliegen naar Kabul

Kabul ook wel Kaboel genoemd is de hoofdstad en grootste stad van het Arabische land Afghanistan. De stad heeft een dikke twee en een half miljoen inwoners. Kabul ligt in het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kabul voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kabul vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kabul vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kabul te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kabul? Geef je op voor de Kabul Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kabul vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kabul kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kabul in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kabul boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kabul in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kabul als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kabul

Hoe lang is het vliegen naar Kabul? De vluchtduur Kabul vanaf Amsterdam Schiphol Airport of vanaf Dusseldorf International Airport is tenminste 12 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kabul

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kabul o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kabul met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kabul. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kabul zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017