Vliegen naar Almaty

Met 1,3 miljoen inwoners is Almaty niet meer de hoofdstad, maar wel de grootste stad van Kazachstan. In de tijd dat Kazachstan nog een onderdeel was van de Sovjet-Unie was de...   

> lees meer
Cheaptickets.be

aanbevolen v.a. € 720,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Almaty voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Almaty

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Almaty

Kaart Almaty

Lees meer over Almaty

... officiële naam Alma-Ata. In 1994 is de stad hernoemd tot Almaty en in 1997 is Astana benoemd tot nieuwe hoofdstad van Kazachstan.

Vliegtickets met een rechtstreekse vlucht naar Almaty
Vliegen naar Almaty? Vanaf Amsterdam gaan rechtstreekse vluchten naar Almaty, dit zijn overigens niet altijd de goedkoopste vluchten. Soms is een vlucht met een overstap (veelal in Istanbul per Turkish Airlines) de goedkoopste optie. De luchthaven van Almaty, 'Almaty International Airport', ligt ongeveer 20 km ten noordoosten van de stad.

Bezienswaardigheden in en rondom Almaty
De stad heeft een groot aantal theaters, musea en kunstgalerijen. In de stad zijn meer bezienswaardigheden te vinden. Het ijsstadion Medeo, gelegen in de Tian Shan bergen op 1600 meter hoogte is legendarisch. Toen er nog geen overdekte ijsbanen bestonden werden vrijwel alle wereldrecords hier gereden. De orthodoxe kerk, badhuis Asaran en Otrar Hotel zijn zeker een bezoekje waard. Lokale spulletjes kun je kopen in de verschillende bazaars.

Beste reistijd vakantie Almaty
Niet alle mensen verwachten in Kazachstan mooi weer en sommigen denken vooral aan bontmutsen en sneeuw, maar het landklimaat zorgt ervoor dat Almaty warme zomers heeft met gemiddelde temperaturen van rond de 23 graden. Wel kent Kazachstan echt koude winters (vooral januari & februari).


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Almaty Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Almaty vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Almaty? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Almaty te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Almaty? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Almaty vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Almaty kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Almaty vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Almaty boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Almaty in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Almaty Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Almaty  

Hoe lang is het vliegen naar Almaty? De vluchtduur naar Almaty zonder tussenstops is ongeveer 7 uur, terwijl met overstap dit al snel oploopt tot ongeveer 10 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Almaty

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Almaty aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Almaty met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Almaty zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024