Vliegen naar Almaty

Met 1,3 miljoen inwoners is Almaty niet meer de hoofdstad, maar wel de grootste stad van Kazachstan. In de tijd dat Kazachstan nog een onderdeel was van de Sovjet-Unie was de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Almaty voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Almaty vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Almaty vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Almaty te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Almaty? Geef je op voor de Almaty Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Almaty vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Almaty kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Almaty in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Almaty boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Almaty in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Almaty als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Almaty

Hoe lang is het vliegen naar Almaty? De vluchtduur naar Almaty zonder tussenstops is ongeveer 7 uur, terwijl met overstap dit al snel oploopt tot ongeveer 10 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Almaty

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Almaty o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Almaty met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Almaty. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Almaty zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017