Vliegen naar Ashgabat

Ashgabat is de hoofdstad van de republiek Turkmenistan en heeft ongeveer 800.000 inwoners De stad ligt aan de voet van het gebergte de Kopet-Dag. Ashgabat is nog een relatief...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ashgabat voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ashgabat vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ashgabat vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ashgabat te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ashgabat? Geef je op voor de Ashgabat Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ashgabat vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ashgabat kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ashgabat in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ashgabat boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ashgabat in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ashgabat als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ashgabat

Hoe lang is het vliegen naar Ashgabat? De vluchtduur Amsterdam Ashgabat is ongeveer 9 uur bij een vlucht met een overstap.

Bijkomende kosten bij vluchten Ashgabat

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ashgabat o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ashgabat met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ashgabat. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ashgabat zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017