Vliegen naar Ashgabat

Ashgabat is de hoofdstad van de republiek Turkmenistan en heeft ongeveer 800.000 inwoners De stad ligt aan de voet van het gebergte de Kopet-Dag. Ashgabat is nog een relatief...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ashgabat voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ashgabat

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ashgabat

Kaart Ashgabat

Lees meer over Ashgabat

...elatief jonge stad, de stad is gebouwd rond 1818. Ashgabat heeft een vermelding in de Guiness Book of World Records met de hoogste vrijstaande vlaggenmast ter wereld, deze mast heeft een hoogte van 133 meter.

In Ashgabat heerst een typisch landklimaat. Dit betekent dat de temperaturen nogal extreem kunnen zijn. Zomers moet je rekening houden met temperaturen ruim boven de dertig graden en in de maanden november - maart kan het koud worden. De temperaturen in de winter zijn echter minder extreem.

In 2006 is vlakbij Ashgabat de Turkmenbashi kabelbaan geopend die je brengt naar een hoogte van bijna 1300 meter in het Kopet Dag gebergte. Vanaf de top van de berg heb je een bijzonder uitzicht over de stad en op de achtergrond de kilometers strekkende woestijn.

Zijn er directe vluchten Ashgabat vanaf Amsterdam?
Op zoek naar vliegtickets Ashgabat? De kortste en veelal de goedkoopste route vanaf Amsterdam is met 1 tussenstop/overstap in Istanbul. De totale vluchtduur is dan ongeveer 9 uur. Er gaan vanaf Amsterdam geen rechtstreekse vluchten naar Ashgabat International Airport. Andere routes zijn er wel, kijk ook eens naar vluchten via of vanaf Frankfurt naar de luchthaven van Ashgabat. 

Goedkoop naar Ashgabat vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Ashgabat? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Ashgabat te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ashgabat? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ashgabat vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Ashgabat deals. Tip: voor een last minute Ashgabat vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Ashgabat Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ashgabat  

Hoe lang is het vliegen naar Ashgabat? De vluchtduur Amsterdam Ashgabat is ongeveer 9 uur bij een vlucht met een overstap.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Ashgabat

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ashgabat aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ashgabat zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024