Vliegen naar Tashkent

Tashkent is de hoofdstad van Oezbekistan gelegen op de grens met Kazachstan, Kirgizie en Tadzjikistan. Met 2 miljoen inwoners is Tashkent de belangrijkste stad van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tashkent voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tashkent

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tashkent

Kaart Tashkent

Lees meer over Tashkent

... Centraal-Azie.

Tashkent bezienswaardigheden
Tashkent, ook wel Tasjkent geschreven, heeft veel bezienswaardigheden waaronder het waterpark, het Mausoleum van sjeik Zaynudin Bobo en het Kukeldash-Madrassa.

Beste reistijd Tashkent
De seizoenen in Tashkent zijn behoorlijk wisselend. De zomer is bloedheet, temperaturen van 35 graden overdag zijn in juli niet vreemd. In de nacht schommelt het kwik rond de 20 graden celsius. In deze periode regent het nauwelijks. Anders is het in de winter, overdag blijft het kwik onder de 10 graden celsius, in de nacht vriest het zelfs. Er valt in deze periode neerslag.

Luchthaven Tashkent
Het vliegveld van Tashkent genaamd Tashkent International Airport (TAS) ligt op een kleine twintig minuten rijden van het centrum Tashkent vandaan. Vanaf Amsterdam vlieg je erheen met een overstap in Moskou of Istanbul


Reizen in de stad kun je het beste doen met de metro. Het is goed en goedkoop. De stations doen nog denken aan de Sovjet tijd, ze zijn groot en indrukwekkend. Het is overigens verboden om foto's te maken van de metrostations. De politie is op bijna elk metrostation aanwezig en zijn er streng wat betreft deze overtreding.

Goedkoop naar Tashkent vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tashkent? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tashkent te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tashkent? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tashkent vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Tashkent kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Tashkent vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tashkent boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tashkent in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Tashkent Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tashkent  

Hoe lang is het vliegen naar Tashkent? De vluchtduur bedraagt 10 uur en 40 minuten inclusief een tussenstop van ruim 3,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Tashkent

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Aeroflot
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tashkent aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tashkent zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024