Vliegen naar Tashkent

Tashkent is de hoofdstad van Oezbekistan gelegen op de grens met Kazachstan, Kirgizie en Tadzjikistan. Met 2 miljoen inwoners is Tashkent de belangrijkste stad van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tashkent voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Tashkent vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tashkent vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tashkent te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tashkent? Geef je op voor de Tashkent Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tashkent vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tashkent kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tashkent in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tashkent boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tashkent in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Tashkent als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Tashkent

Hoe lang is het vliegen naar Tashkent? De vluchtduur bedraagt 10 uur en 40 minuten inclusief een tussenstop van ruim 3,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Tashkent

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tashkent o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tashkent met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tashkent. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tashkent zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017