Vliegen naar Dushanbe

Dushanbe, een stad gelegen in Tadzjikistan, is een vrij nieuwe stad, het is namelijk nog geen 100 jaar oud. Het is een aangename stad om te verblijfen en is prachtig gelegen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dushanbe voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Dushanbe vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dushanbe vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dushanbe te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dushanbe? Geef je op voor de Dushanbe Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dushanbe vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Dushanbe kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Dushanbe in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dushanbe boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dushanbe in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Dushanbe als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Dushanbe

Hoe lang is het vliegen naar Dushanbe? De vluchtduur is rond de 14 a 15 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Dushanbe

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dushanbe o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dushanbe met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dushanbe. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dushanbe zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017