Vliegen naar Dushanbe

Dushanbe, een stad gelegen in Tadzjikistan, is een vrij nieuwe stad, het is namelijk nog geen 100 jaar oud. Het is een aangename stad om te verblijfen en is prachtig gelegen...   

> lees meer
Turkish Airlines

aanbevolen v.a. € 808,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dushanbe voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Dushanbe

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Dushanbe

Kaart Dushanbe

Lees meer over Dushanbe

... tussen de bergen. Goed om te weten: Dushanbe kent bijna geen straatnamen, waardoor het altijd een gok is als je ergens heen moet. Het Opera ballet en het vliegveld weten de taxichaffeurs wel, maar voor de rest wordt het lastig.


Het weer in Dushanbe is in de zomer aangenaam, er valt weinig regen en het is tussen de 22 en 30 graden. De winters zijn koeler, maar met een gemiddelde temperatuur van 7 graden nog altijd niet extreem koud te noemen.


Er wordt hard gewerkt aan Dushanbe International Airport, om de faciliteiten naar Westere maatstaaf te krijgen. Er vliegen vele internationale maatschappijen naar Dushanbe, maar er gaat helaas nog geen rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam. Zo kun je bijvoorbeeld overstappen in Almaty. Ook een dubbele overstap is niet vreemd, bijvoorbeeld in Frankfurt en St. Petersburg. Exclusief overstaptijd duurt de vlucht circa 9 uur. Het vliegveld ligt iets ten zuiden van Dushanbe.

Goedkoop naar Dushanbe vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dushanbe? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dushanbe te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dushanbe? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dushanbe vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Dushanbe kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Dushanbe vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dushanbe boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dushanbe in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Dushanbe Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Dushanbe  

Hoe lang is het vliegen naar Dushanbe? De vluchtduur is rond de 14 a 15 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 571 ,-
Jakarta
€ 70 ,-
Disneyland Parijs
€ 992 ,-
Mexico

Bijkomende kosten bij vluchten Dushanbe

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Dushanbe aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dushanbe met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dushanbe zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023