Vliegen naar Kirgizie

De beste deals voor tickets Kirgizie? Check de Kirgizie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Kirgizie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Bishkek
bestemming Bishkek

Bishkek veelal ook Bisjkek geschreven is de hoofdstad van het Centraal Aziatische land Kirgizie. Bishkek ligt in het noorden van het land met ongeveer 1 miljoen inwoners.

Last minute vliegtickets Kirgizie

Luchthavens in Kirgizie

Kaart Kirgizie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Kirgizie

Kirgizië of ook wel Kirgistan is een land in centraal Azië met als hoofdstad het in het noorden gelegen Bisjkek.
Hoewel het toerisme in Kirgizië nog in ontwikkeling is zijn onder andere de ruwe ongerepte landschappen absoluut de moeite van het zien waard. Zo is het Tiensjan gebergte dat zich van Kirgizië over Kazachstan tot zelfs diep in China bevindt voor vele avonturiers een waar walhalla om doorheen te crossen. Kirgizië kent door zijn landklimaat veel meer weer extremen dan wij, zomers zijn temperaturen van 35 graden geen uitzondering en in de winter kan het behoorlijk vriezen. Op dit vlak biedt Kirgizië dus eigenlijk iedereen hetgeen aan waar hij naar verlangt.

Vliegvelden Kirgizie
Bisjkek international Airport is de belangrijkste luchthaven van Kirgizië en is gelegen in de hoofdstad. De hoofdstad heeft een inwonersaantal van 785.000 en dient als culturele,economische en industriële hart van het Aziatische land. Bishkek is ontstaan als rustplaats voor handelaren die de Zijderoute gebruikte om te reizen en te handelen.
Nabij de stad Osj, de tweede stad van het land met 300.000 inwoners, ligt de Vallei van Fergana. De vallei bevindt zich tussen de reusachtige bergketens van de Tiensjan.

Goedkoop naar Kirgizie vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kirgizie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kirgizie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kirgizie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kirgizie vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kirgizie deals. Tip: voor een last minute Kirgizie vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kirgizie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kirgizie 

Hoe lang is het vliegen naar Kirgizie? De vluchtduur is 10 uur incl. een tussenstop van rond de 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kirgizie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kirgizie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kirgizie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024