Vliegen naar Antofagasta

Antofagasta is een grote stad in het noorden van Chili met een bevolkingsaantal van circa 300.000. Het is een havenstad gelegen aan de Pacifische Oceaan, maar ook de kopermijnen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Antofagasta voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Antofagasta vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Antofagasta vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Antofagasta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Antofagasta? Geef je op voor de Antofagasta Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Antofagasta vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Antofagasta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Antofagasta in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Antofagasta boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Antofagasta in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Antofagasta als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Antofagasta

Hoe lang is het vliegen naar Antofagasta? De vliegtijd naar Antofagasta bedraagt ongeveer 21 uur. Dit komt omdat er meerdere tussenstops nodig zijn om deze bestemming te bereiken.

Bijkomende kosten bij vluchten Antofagasta

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Antofagasta o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Antofagasta met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Antofagasta. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Antofagasta zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017