Vliegen naar Antofagasta

Antofagasta is een grote stad in het noorden van Chili met een bevolkingsaantal van circa 300.000. Het is een havenstad gelegen aan de Pacifische Oceaan, maar ook de kopermijnen...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,362,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Antofagasta voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Antofagasta

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Antofagasta

Kaart Antofagasta

Lees meer over Antofagasta

...he Oceaan, maar ook de kopermijnen zijn een belangrijke bron van inkomsten voor de economie van Antofagasta en omgeving. De stad ligt middenin de Atacamawoestijn en je kunt hier bijzondere ritten maken per auto of motor.

Als toerist zal je hier misschien niet zo snel terecht komen. Maar als je toch naar Antafagasta vliegt dan zullen de mooie stranden vlakbij de stad je verbazen. De zonsondergangen zijn er prachtig en er leven onder andere zeeleeuwen en pelikanen! Van de bezienswaardigheden in Antofagasta kunnen we je de klokkentoren (Big Ben replica) aanbevelen, evenals de pleinen Plaza Sotomayor en Plaza Colon.

Goedkoop naar Antofagasta?
Vliegen naar Antofagasta? De luchthaven van Antofagasta heet Cerro Moreno International Airport en heeft de airport code ANF. Het ligt op 10 kilometer afstand van de stad.Er zijn helaas geen rechtstreekse vluchten Antofagasta vanaf Amsterdfam beschikbaar, je zal in ieder geval via Santiago vliegen.

Goedkope vliegtickets Antofagasta makkelijk te krijgen!
Als je op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen van vliegtickets Antofagasta maak dan gebruik van onze gratis flight alert service hierboven. Je kunt jouw maximale prijs invullen voor een vlucht naar Antofagasta en wanneer we een aanbieding vinden welke binnen jouw budget valt, ontvang je direct een e-mail!

Goedkoop naar Antofagasta vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Antofagasta? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Antofagasta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Antofagasta? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Antofagasta vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Antofagasta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Antofagasta vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Antofagasta boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Antofagasta in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Antofagasta Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Antofagasta  

Hoe lang is het vliegen naar Antofagasta? De vliegtijd naar Antofagasta bedraagt ongeveer 21 uur. Dit komt omdat er meerdere tussenstops nodig zijn om deze bestemming te bereiken.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Antofagasta

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Antofagasta aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Antofagasta met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Antofagasta zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024