Vliegen naar La Paz Bolivia

Echt goedkoop zullen vliegtickets La Paz vanaf Amsterdam nooit worden, je kan wel met wat degelijk ticket vergelijk en de tarieven over een langere tijd te volgen, bijvoorbeeld door tickets La Paz Bolivia met een Flight Alert volgen, behoorlijk goedkope vluchten La Paz Bolivia boeken!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 839,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,049,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 896,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets La Paz Bolivia voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij La Paz Bolivia

Kaart La Paz Bolivia

Lees meer over La Paz Bolivia

...

La Paz is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en is de op één na grootste stad van Bolivia. La Paz is een vrij grote stad met meer dan 1 miljoen inwoners.

De Bovenop de vlakte waar LA Paz zich bevindt, ligt het plaatsje EL Alto met de internationale luchthaven van La Paz. Het vliegveld van La paz heet dan ook El Alto International Airport. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar La Paz El Alto Airport op Vliegveldinfo.nl.

La Paz is een prachtige stad waar meer dan genoeg te zien en te beleven, zo zijn er een aantal prachtige kathedralen, pleinen en een beeldschoon meer. La Paz werd niet voor niets uitgeroepen tot de één van de zeven nieuwe wereldwonder steden!

Boek daarom snel uw goedkope vliegtickets La Paz!!

Goedkoop naar La Paz Bolivia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets La Paz Bolivia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets La Paz Bolivia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar La Paz Bolivia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe La Paz Bolivia vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar La Paz Bolivia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute La Paz Bolivia vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje La Paz Bolivia boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht La Paz Bolivia in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste La Paz Bolivia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd La Paz Bolivia  

Hoe lang is het vliegen naar La Paz Bolivia? De vluchtduur is van een directe vlucht is 12,5 uur ongeveer. Bij een vlucht met overstap is de vluchtduur al gauw 18 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten La Paz Bolivia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Aeromexico
 € 25,- -  € 39,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *
Air Europa
- *
Air France
 € 10,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket La Paz Bolivia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets La Paz Bolivia zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024