Vliegen naar Salta

Salta is een stad in de gelijknamige Argentijnse provincie gelegen in het noord westen van Argentinie tegen het Andesgebergte aan op een hoogte van wel 1152 meter!  Salta...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Salta voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Salta vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Salta vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Salta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Salta? Geef je op voor de Salta Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Salta vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Salta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Salta in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Salta boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Salta in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Salta als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Salta

Hoe lang is het vliegen naar Salta? De vluchtduur bedraagt ruim 20 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Salta

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Salta o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Salta met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Salta. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Salta zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017