Vliegen naar Salta

Salta is een stad in de gelijknamige Argentijnse provincie gelegen in het noord westen van Argentinie tegen het Andesgebergte aan op een hoogte van wel 1152 meter!  Salta...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Salta voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Salta

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Salta

Kaart Salta

Lees meer over Salta

... heeft de bijnaam La Linda oftewel de Schone gekregen door de indrukwekkende koloniale gebouwen in de stad. Er komen dan ook relatief veel toeristen af op Salta voor een onontdekt toeristisch gebied.

Salta trekt mede veel mensen doordat Salta het startpunt van de Trein naar de Wolken is, een 400 kilometer lange treinrit door het Andesgebergte naar vele toeristische trekpleisters, een echte aanrader!

Salta was door de Argentijnse revolutie halverwege de 19e eeuw praktisch failliet, echter aan het einde van de eeuw kwamen er vele Italiaanse, Spaanse en Arabische immigranten die hebben bijgedragen aan zowel de economie en een hele diverse gemixte cultuur. Salta is hierdoor uitgegroeid tot een mengelmoes der culturen dat een prachtig plaatje en sfeertje opgeleverd heeft.

Het vliegveld van Salta genaamd Martín Miguel de Güemes International Airport (SLA) wordt ook wel El Aybal airport genoemd. De luchthaven van Salta ligt op ongeveer 20 kilometer van de binnenstad van Salta verwijderd. Het is helaas niet mogelijk om vanuit Nederland direct te vliegen op Salta, u moet meestal overstappen op de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Salta Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Salta vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Salta? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Salta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Salta? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Salta vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Salta deals. Tip: voor een last minute Salta vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Salta Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Salta  

Hoe lang is het vliegen naar Salta? De vluchtduur bedraagt ruim 20 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Salta

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Salta aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Salta zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024