Vliegen naar Cochabamba

Cochabamba, ook wel Choca genoemd, is gelegen in de Andes, midden in Bolivia. Het is een stad van contrasten, zo heeft het een actief nachtleven, maar slechte wegen. Er wonen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cochabamba voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Cochabamba

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Cochabamba

Kaart Cochabamba

Lees meer over Cochabamba

... circa 600.000 mensen in Cochabamba.

Cochabamba ligt op 2500 meter boven zeeniveau en heeft mede hierdoor een aangenaam klimaat, met in de zomer gemiddeld 26 graden celsius en in de winter 17 graden celsius. In de omgeving zijn bijzondere bezienswaardigheden te bewonderen, zo zijn er op 7 uur rijden van Cochabamba vele dinosaurussporen te ontdekken.

De luchthaven van Cochabamba is vrij klein en er wordt dan ook maar vanaf een aantal bestemmingen gevlogen (o.a. Santa Cruz de la Sierra). Vanaf Nederland gaan er dus geen directe vluchten. De officiele naam van de luchthaven van Cochabamba is Jorge Wilstermann International Airport. Het vliegveld ligt niet ver van de stad af. Buslijn B vertrekt vanaf het vliegveld naar het centrum van de stad. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Cochabamba Jorge Wilstermann Airport op Vliegveldinfo.nl.

In Cochabamba zijn circa 70 bus- en minibuslijnen. Hierdoor kun je naar veel plekken in de omgeving van Cochabamba. Let op: de bus rijdt een route, maar er zijn geen vaste haltes. Gewoon langs de weg gaan staan. Uitstappen? Zeg dan: 'Me bajo', ofterwijl: ik wil uitstappen.

Goedkoop naar Cochabamba vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cochabamba? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cochabamba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cochabamba? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cochabamba vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Cochabamba kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Cochabamba vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cochabamba boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cochabamba in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Cochabamba Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cochabamba  

Hoe lang is het vliegen naar Cochabamba? De vluchtduur is al gauw meer dan 35 uur met een tussenstop

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Cochabamba

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cochabamba aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cochabamba zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024