Vliegen naar Cochabamba

Cochabamba, ook wel Choca genoemd, is gelegen in de Andes, midden in Bolivia. Het is een stad van contrasten, zo heeft het een actief nachtleven, maar slechte wegen. Er wonen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cochabamba voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Cochabamba vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cochabamba vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cochabamba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cochabamba? Geef je op voor de Cochabamba Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cochabamba vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cochabamba kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cochabamba in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cochabamba boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cochabamba in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cochabamba als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cochabamba

Hoe lang is het vliegen naar Cochabamba? De vluchtduur is al gauw meer dan 35 uur met een tussenstop

Bijkomende kosten bij vluchten Cochabamba

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cochabamba o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cochabamba met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cochabamba. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cochabamba zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017