Vliegen naar Arequipa

Arequipa is de derde stad van Peru met meer dan 750.000 inwoners en is tevens ook één van de oudste koloniale steden van Peru. Arequipa ligt in het zuiden richting...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,189,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Arequipa voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Arequipa

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Arequipa

Kaart Arequipa

Lees meer over Arequipa

... de grens met Chili in het Andesgebergte, waardoor de stad op een hoogte ligt van zo'n 2400 meter.

Arequipa is misschien wel de mooiste stad van Peru, het oude centrum wordt zelfs zo beeldschoon ervaren dat het op de unesco werelderfgoed lijst staat. De Plaza de Armas is het hart van de stad, een prachtige kathedraal en koloniale gebouwen staan rond dit plein.

Het gematigde Andesklimaat zorgt voor enorm veel zonuren en koude nachten. Ook door de hoogte moet je rekening houden met de kou! 

Arequipa ligt in een geologisch actief gebied. In de nabije omgeving ligt nationaal park 'Salinas - Aguada Blancas' en de Colca Canyon (de diepste kloof ter wereld). Ook bevinden zich een drietal actieve vulkanen in het gebied, de El Misti, El Chachani en El Picchu Picchu.

De goedkoopste vliegtickets Arequipa zijn doorgaans te vinden indien je ervoor kiest om te vliegen via Spanje en de hoofdstad van Peru, Lima. Je kunt er ook voor kiezen om een directe vlucht naar Lima te boeken (bijvoorbeeld met de KLM) en daar 1x over te stappen naar Arequipa. De luchthaven, Rodriguez Ballon Airport, ligt op minder dan 10 km buiten het centrum.


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Arequipa Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Arequipa vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Arequipa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Arequipa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Arequipa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Arequipa vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Arequipa deals. Tip: voor een last minute Arequipa vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Arequipa Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Arequipa  

Hoe lang is het vliegen naar Arequipa? De vluchtduur naar Arequipa inclusief overstap bedraagt minimaal 23 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Arequipa

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Arequipa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Arequipa zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024