Vliegen naar Santiago

Vliegen naar Santiago de Chile? Directe vluchten vanaf Amsterdam, naar de hoofdstad en het economische centrum van Chili, zijn er helaas niet. Maar hier tref je wel een actueel...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Santiago voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Santiago vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Santiago vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Santiago te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Santiago? Geef je op voor de Santiago Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Santiago vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Santiago kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Santiago in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Santiago boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Santiago in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Santiago als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Santiago

Hoe lang is het vliegen naar Santiago? De vluchtduur naar Santiago bedraagt rond de 18 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Santiago

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Santiago o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Santiago met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Santiago. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Santiago zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017