Vliegen naar Sochi

Sochi, ook wel bekend onder de naam Sotsji, is een Russische stad gelegen aan de Zwarte Zee met ongeveer 350 duizend inwoners. De stad is niet alleen bekend als badplaats met...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sochi voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Sochi

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Sochi

Kaart Sochi

Lees meer over Sochi

... mooie accommodaties en warme temperaturen in de zomermaanden, maar zal voor velen ook op sportief gebied herinneringen brengen eruit. Het Olympische comité kende namelijk de Olympische winterspelen in 2014 toe aan Sochi. Afgezien van de Spelen bezoeken de meeste toeristen de stad tussen mei en september.

Het gebied van Sochi is al zeer lang bewoond. Je vindt er nog veel overblijfselen, onder andere in de vorm van ruïnes en tempels van de volkeren die er in de geschiedenis hebben geleefd. Bezoekers die zich minder interesseren voor de oudheid, kunnen zich vermaken op de mooie stranden en in het bruisende nachtleven.

Adler Sochi International Airport is de luchthaven van aankomst. De totale reisduur bedraagt zo'n 8 uur, dit is inclusief een overstap of stop in Moskou en sommige KLM Airfrance vluchten naar Sochi hebben ook nog een stop in Parijs. De rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport die Corendon Airlines had ingezet voor de Olympische Spelen zijn helaas weer gestopt. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Sotsji Airport op Vliegveldinfo.nl.

Met het oog op de Olympische Spelen is het vliegveld onlangs volledig vernieuwd en het doet dan ook modern aan. Vanaf het vliegveld vertrekken diverse bussen en een trein naar de stad. Ook met de taxi reizen is mogelijk, maar veel taxichauffeurs praten vrijwel geen Engels. Een optie is om vooraf een taxi naar je hotel te regelen. 

Goedkoop naar Sochi vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Sochi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Sochi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sochi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sochi vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Sochi deals. Tip: voor een last minute Sochi vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Sochi Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Sochi?  

De vliegtijd van Amsterdam naar het Adler Sochi International Airport bij Sochi is ongeveer 8 uur inclusief overstap in Moskou.

Nieuwste Error Fares

€ 539 ,-
Curacao
€ 167 ,-
Warschau
€ 499 ,-
Hurghada

Bijkomende kosten bij vluchten Sochi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Aeroflot
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sochi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sochi zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024